Το FCC υπολογίζει ότι θα κοστίσει στις ΗΠΑ 1.8 δις δολάρια για να αφαιρέσουν τα εξαρτήματα των Huawei και ZTE από το Αμερικάνικο δίκτυο!

Σύμφωνα με το The Verge, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση της Ομοσπονδιακής Επιτροπής Επικοινωνιών των ΗΠΑ (FCC), η αφαίρεση του κινεζικού εξοπλισμού θα κοστίσει στους μικρούς φορείς εκμετάλλευσης έως και 1,8 δισεκατομμύρια δολάρια. Η έκθεση εκτιμά ότι 1,6 δισεκατομμύρια δολάρια από αυτά τα έξοδα θα είναι επιλέξιμα για ομοσπονδιακή αποπληρωμή, αλλά το Κογκρέσο δεν έχει εγκρίνει τις σχετικές πληρωμές επιδότησης.

Η χρήση εξοπλισμού των Huawei και ZTE σε δίκτυα των ΗΠΑ θεωρείται επιβλαβής για την εθνική ασφάλεια, αλλά πολλοί μικροί φορείς εξακολουθούν να καταβάλλουν προσπάθειες για να αποφύγουν την αντικατάσταση του εξοπλισμού αυτού. Για παράδειγμα, η Eastern Oregon Telecom δήλωσε ότι μπορεί να κοστίσει έως και 1,5 εκατομμύρια δολάρια για την αντικατάσταση εξοπλισμού Huawei αξίας 500.000 δολαρίων, κάτι που είναι πολύ δαπανηρό για να το φέρουν οι μικροί φορείς.

Απ’ ότι φαίνεται, η αναφορά του FCC στοχεύει συγκεκριμένα τους χειριστές που λαμβάνουν υποστήριξη από το Ταμείο Γενικής Υπηρεσίας. Αυτοί οι φορείς εκμετάλλευσης μπορούν να λάβουν αντίστοιχες επιδοτήσεις. Επομένως, αυτοί οι χειριστές που χρησιμοποιούν εξοπλισμό Huawei ή ZTE δεν καλύπτονται. Το θέμα είναι ότι αρκετοί χειριστές δεν έχουν ακόμη αναφέρει τον εξοπλισμό του. Επομένως, το συνολικό κόστος αντικατάστασης του εξοπλισμού Huawei / ZTE μπορεί να είναι ακόμη υψηλότερο από το αναφερόμενο 1,8 δις.

Τον Ιούνιο, η FCC απαγόρευσε επισήμως στους παρόχους τηλεπικοινωνιών να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν ομοσπονδιακές επιδοτήσεις για να αγοράσουν εξοπλισμό Huawei / ZTE. Ωστόσο, λίγοι φορείς εκμετάλλευσης επέλεξαν ν΄ αφαιρέσουν τον εξοπλισμό των Huawei και ZTE που έχουν χρησιμοποιήσει, κυρίως επειδή δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά το κόστος χωρίς τη βοήθεια της ομοσπονδιακής κυβέρνησης.

Το Κογκρέσο δεν έχει ακόμη διαθέσει κονδύλια για να υποστηρίξει το έργο αντικατάστασης. Στη δήλωση της έκθεσης, ο πρόεδρος της FCC, Ajit Pai, προέτρεψε το Κογκρέσο να αναλάβει δράση και να διαθέσει τα απαραίτητα κεφάλαια.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή: https://www.ithome.com/

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα