Το Fitbit κυκλοφόρησε το OS 5.0, αλλά μόνο δύο έξυπνα ρολόγια της είναι συμβατά!

Μοίρασε την γνώση...

Σύμφωνα με το phonearena, το Fitbit μόλις ανακοίνωσε το OS 5.0 και θα προωθήσει την ενημέρωση στα πιο πρόσφατα έξυπνα ρολόγια Sense και Versa  3.

banner

Με τη μεγάλη ενημέρωση, το Fitbit κυκλοφόρησε ένα νέο SDK 5.0, επιτρέποντας στους προγραμματιστές να δημιουργήσουν νέες εφαρμογές ή να ενημερώσουν υπάρχουσες εφαρμογές για να υποστηρίξουν αυτά τα δύο έξυπνα ρολόγια.

Ωστόσο, εκτός από τα Sense και Versa 3, τ’ άλλα έξυπνα ρολόγια της Fitbit δεν είναι συμβατά με το νέο λειτουργικό σύστημα 5.0. Σύμφωνα με την Fitbit, το νέο λειτουργικό σύστημα έχει σχεδιαστεί ειδικά για το Sense και το Versa 3, οπότε δεν προτίθεται να εισαγάγει ενημερώσεις σε παλαιότερα μοντέλα . Πιο ξεκάθαρα, εάν έχετε ένα από τα παρακάτω έξυπνα ρολόγια: Ionic, Versa, Versa Lite ή Versa 2, δεν θα μπορείτε να ενημερώσετε το Fitbit OS 5.0.

Google news

Το Fitbit OS 5.0 έχει μια νέα σχεδιαστική γλώσσα και ενημερωμένο περιβάλλον χρήστη. Επιπλέον, αυτή η ενημέρωση φέρνει επίσης νέα στοιχεία διεπαφής χρήστη, νέες κινήσεις σάρωσης και ταχύτερη πλοήγηση.

Wondershare WW Lightinthebox WW

Το νέο λειτουργικό σύστημα υποστηρίζει επίσης το Raiju, το οποίο είναι μια νέα γραμματοσειρά συστήματος που η εταιρεία πιστεύει ότι είναι “γραμματοσειρά εξοικονόμησης χώρου και πιο ευανάγνωστη.” Το πιο σημαντικό, στο Fitbit OS 5.0, όλα τα κουμπιά, το φόντο, τα εικονίδια, τα χρώματα και τα πλακάκια έχουν λάβει σημαντικές βελτιώσεις στην οπτική.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή: https://www.ithome.com/


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram