Το Microsoft Powershell εμφανίστηκε στο Win10 store

Το Windows PowerShell είναι ένα κέλυφος γραμμής εντολών και περιβάλλον δέσμης ενεργειών που επιτρέπει στους χρήστες γραμμής εντολών και script, να επωφεληθούν από τις ισχυρές δυνατότητες του .NET Framework.

Σύμφωνα με τα σχόλια των χρηστών, το Microsoft Powershell είναι πλέον διαθέσιμο στο κατάστημα των Windows 10.

Η Microsoft είπε ότι το PowerShell μπορεί να βοηθήσει τους διαχειριστές συστήματος και τους προχωρημένους χρήστες να αυτοματοποιήσουν γρήγορα το έργο της διαχείρισης λειτουργικών συστημάτων (Linux, macOS και Windows) και διαδικασιών.

Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν εντολές PowerShell για τη διαχείριση υπολογιστών από τη γραμμή εντολών. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν τους παρόχους PowerShell για πρόσβαση σε χώρους αποθήκευσης δεδομένων όπως το σύστημα αρχείων, όπως το μητρώο και τα καταστήματα πιστοποιητικών.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή: https://www.ithome.com/

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα