Αποκτήστε με 32.56€ από Τσεχία το ασύρματο κουδούνι της Xiaomi! Είναι παραπάνω από απαραίτητο, πιστέψτε με!

Μοίρασε την γνώση...

Σας έχω παρουσιάσει στο παρελθόν ένα ασύρματο κουδούνι που έχω εγκαταστήσει μόνιμα απ’ έξω από το σπίτι μου. Χάρις σ’ αυτό ξέρω ποιος περνάει απ’ εξω, ποιος είναι απ’ έξω και τι γίνεται στο σπίτι μου. Έχει βοηθήσει και σε μία ληστεία που έγινε στην πολυκατοικία, ανεπίσημα πάντα….. Άρα όταν σας λέω ότι καλό είναι να βάλετε ένα τέτοιο κουδούνι απ’ έξω, έπρεπε να το είχατε βάλει από χθες! Ευκαιρία λοιπόν να βάλετε τώρα το ασύρματο κουδούνι της Xiaomi που θα το πάρετε από την Τσέχικη αποθήκη του Banggood, άρα και ΧΩΡΙΣ τελωνείο και άμεσα, που με το κουπόνι που θα σας δώσω θα πάει η τιμή του στα 32.56€!

Geekbuying WW

Το Xiaomi Smart Video Doorbell 2, είναι ουσιαστικά το μοντέλο MJML02-FJ. Για να λειτουργήσει θέλει 6 μπαταρίες AA LR6 1.5V. Η κάμερα του κουδουνιού τραβάει με ανάλυση 1920 x 1080, ενώ ο φακός έχει γωνία θέασης 139°. Φυσικά και υποστηρίζει νυκτερινή όραση, ώστε να μην του ξεφεύγει τίποτα μέσω των 4 x 850nm IR LEDs. Υποστηρίζει λειτουργία Intercom και μπορείτε να τα αποθηκεύεται όλα διαδικτυακά ώστε να μην χάσετε τίποτα.

Διαφήμιση

 

Υποστηρίζει απευθείας σύνδεση με Xiaomi TV για να βλέπετε σε πραγματικό χρόνο ότι πιάνει η κάμερα αλλά και με τον XiaoAI βοηθό της Xiaomi. Το κουδούνι συνδέεται ασύρματα μέσω WIFI IEEE 802.11b/g/n 2.4GHz, RF433NHz με το δίκτυο του σπιτιού σας. Μπορεί και δουλεύει σε θερμοκρασίες 0℃ – 45℃ και σε υγρασία 10% – 90% RH. Το βίντεο που τραβάει είναι με συμπίεση H.265 και με ρυθμό καρέ στα 20 FPS. Υποστηρίζει συστήματα Android 4.3 ή iOS 9.0 και άνω.

Google news

Για αν το αποκτήσετε το Xiaomi Smart Video Doorbell 2 στα 32.56€ από Τσεχία, πρώτα θα κάνετε log-in στον λογαριασμό σας  στο Banggood και μετά θα πατήσετε το μπάνερ από κάτω. Όταν θα σας ζητηθεί το κουπόνι, εσείς θα δώσετε το BGRMJBELL.

Geekmaxi Many GEOs Govee Many GEOs

 

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.
Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram