Αποκτήστε με 42€ περίπου τον iMars J03 εκκινητή αυτοκινήτου (Car Jump Starter) από Τσεχία και…..Καλά ταξίδια όσο μπορούμε!

Μοίρασε την γνώση...

Όσοι κινούνται στον δρόμο, είναι σχεδόν σίγουρο ότι έχουν αντιμετωπίσει αυ΄το το πρόβλημα μία φορά στη ζωή τους…να μείνουν από μπαταρία! Ειδικότερα εάν είναι περίεργες ώρες ή είστε κάπου απομακρυσμένα, βοήθεια δεν θα βρείτε εύκολα ή και καθόλου. Τι χρειάζεστε? Μία εφεδρική μπαταρία εκκινητή, για να σας ξελασπώσει από την δύσκολη στιγμή, σαν την iMars J03, που θα την βρείτε στην Τσέχικη αποθήκη του Banggood με μόλις €42.48 με το κουπόνι που θα σας δώσω!

banner

Ας δούμε όμως τι χαρακτηριστικά έχει και πρέπει να την προτιμήσετε….

Αποκτήστε με €42.48 τον iMars J03 Car Jump Starter από Τσεχία με το κουπόνι BGRIMJ03

Google news

1. Ισχυρό 1300A Jump Starter – Ξεκινήστε τα 12V οχήματά σας (Μέχρι 6.0L Βενζίνη ή 4.0L Diesel) σε δευτερόλεπτα έως 15 φορές με τον 1300 ενισχυτή ρεύματος αιχμής.

Dresslily WW Goboo [CPS] Many GEOs

2. Ασύρματος φορτιστής 2,10W – Η ασύρματη φόρτιση 10W και η τράπεζα τροφοδοσίας μεγάλης χωρητικότητας 16000mAh μπορούν να παρέχουν επαρκή ισχύ για γρήγορη φόρτιση των έξυπνων τηλεφώνων σας.

3. Φωτισμός έκτακτης ανάγκης πολλαπλών λειτουργιών – Μπορεί να λειτουργήσει ως φακός σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης για να αυξήσει την ορατότητα και την ασφάλεια, υπάρχουν λειτουργίες φωτισμού (ισχυρός φακός, SOS, φλας).


4. Ενσωματωμένη ψηφιακή οθόνη LED – Εμφανίστε με σαφήνεια την κατάσταση της μπαταρίας.

Αποκτήστε με €42.48 τον iMars J03 Car Jump Starter από Τσεχία με το κουπόνι BGRIMJ03

 

5. Με σφιγκτήρες μπαταρίας υψηλής αγωγιμότητας και έξυπνης προστασίας – Προστασία από βραχυκύκλωμα, από υπερβολική φόρτιση, από υπερφόρτιση, από υπερβολικό ρεύμα, από υπερβολική τάση, χαμηλής τάσης, αντίστροφης πολικότητας, από υπερβολική θερμοκρασία.

6. IP66 Αδιάβροχο & Αδιάβροχο – Δεν υπάρχει φόβος για τις βροχερές μέρες, βίαιες συντριβές ή τυχαίες πτώσεις.

Για να την αποκτήσετε, πρώτα κάνετε log-in στον λογαριασμό σας στο Banggood και μετά πατάτε το μπάνερ από κάτω. Όταν θα σας ζητηθεί κουπόνι, εσείς θα δώσετε το BGRIMJ03 και καλά ταξίδια!

 

Αποκτήστε με €42.48 τον iMars J03 Car Jump Starter από Τσεχία με το κουπόνι BGRIMJ03


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram