Αποκτήστε με μόλις 14.52€ ένα στρατιωτικού τύπου HD 80×100 φορητό κυάλι για το κινητό σας, για να τραβάτε φωτογραφίες και βίντεο από πολύ πολύ μακριά!

Μοίρασε την γνώση...

Κάτι αντίσοτοιχο σας έχω παρουσιάσει παλιότερα που είχα πάρει για το Mi Note Pro που είχα. Δείτε και το σχετικό βίντεο που είχα κάνει τότε…

Τώρα σας έχω κάτι παρόμοιο, αλλά διαφορετικό.

Διαφήμιση

Το 80×100 φορητό μεγεθυντικό τηλεσκόπιο θα το βρείτε σε χρώμα μαύρο και είναι κατασκευασμένο από πλαστικό. Έχει δυνατότητα για 80x μεγέθυνση, ενώ φέρει φακό τύπου BAK4, με σύστημα Roof Prism. Ο φακός έχει την δυνατότητα να σας δίνει καθαρή εικόνα από απόσταση 3500m έως και 20000m! Η διάμετρος του φακού είναι 20mm, ενώ η αντικειμενική διάμετρος είναι 40mm. Οι διαστάσεις του είναι 160 x 55 mm, και το πλάτος του κλιπ του κινητού είναι για 6 με 8 εκ το πολύ.

Google news

Κατάλληλο για ταξίδια, διακοπές, πεζοπορία, αθλήματα ν’ απολαμβάνετε την όμορφη φύση, την θέα των πουλιών, γενικώς όταν θέλετε να δείτε κάτι μακρυά. Το τηλεσκόπιο είναι από ανθεκτικό, υψηλής ποιότητας υλικό, κατάλληλο για σκληρά περιβάλλοντα. Λειτουργεί καλά σε χαμηλό φωτισμό και την νύχτα. Μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες και βίντεο. Διαθέτει πέντε στρώματα μεμβράνης ευρυζωνικής επένδυσης. Διαθέτει πρίσματα BAK4, με υψηλότερο δείκτη διάθλασης από το συνηθισμένο γυαλί και πολύ καθαρότερη απεικόνιση. Διαθέτει φιλική προς το περιβάλλον θήκη από καουτσούκ, ανθεκτική με μεταλλική δομή σκελετού. Ο φακός είναι αδιάβροχος και ανθεκτικός στην υγρασία, κατάλληλος για όλα τα είδη περιβάλλοντος.

Cubot WW Goboo [CPS] Many GEOs

Για να τον αποκτήσετε, πρώτα θα πάτε στο Banggood να μπείτε στον λογαριασμό σας και μετά θα πατήσετε στο μπάνερ από κάτω. Όταν θα σας ζητηθεί το κουπόνι, εσείς θα δώσετε το BGodtl01, για να πέσει η τιμή του στα €14.52! Υπόψιν, ο φακός σας έρχεται από UK και όχι από Κίνα, άρα έρχεται πιο γρήγορα και λόγο και τιμής, χωρίς τελωνείο φυσικά!

 

 

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram