Έτσι είναι τα νέα ασύρματα ακουστικά Xiaomi Air 2 Pro TWS με ακύρωση εξωτερικού ήχου! Δείτε από που θα το παραγγείλετε!

Αφού βρήκαμε αυτές τις φωτογραφίες, αυτό ένα πράγμα σημείναι….ότι τ’ ασύρματα ακουστικά Bluetooth υψηλής τεχνολογίας Mi Air 2 Pro θα κυκλοφορήσουν σύντομα.

Σύμφωνα με τον Weibo blogger @ 数码 闲聊 站, αυτό το ασύρματο ακουστικό θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο, με την ολοκληρωμένη ισχύ του TWS στην ίδια τιμή. Το πρώτο echelon έχει καλύτερη εμπειρία με τα κινητά τηλέφωνα Xiaomi και κυκλοφόρησε μερικές φωτογραφίες εκ των προτέρων.

Έχουμε αναφέρει εδώ στο iTechNews.gr προηγουμένως ότι σύμφωνα με τον Weibo blogger @@ DSP-Charles, το Xiaomi Air 2 Pro δεν χρειάζεται το τηλέφωνο, απλώς πατήστε και κρατήστε πατημένο το πίσω μέρος για να αλλάξετε τη λειτουργία μείωσης θορύβου. Το ακουστικό παρέχει τρεις τρόπους μείωσης θορύβου: Ενεργή μείωση θορύβου + λειτουργία παθητικής μείωσης θορύβου, λειτουργία παθητικής μείωσης θορύβου, λειτουργία ήχου περιβάλλοντος.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο με τα δύο ενεργά υποστηρίζουν τρόπους εναλλαγής, ενώ όταν είναι μόνο το ένα, αλλάζει αυτόματα σε διαφανή λειτουργία και δεν μπορούν να επιλεγούν.

Την 1η του μήνα, ο blogger ανέφερε ​​ότι τα ακουστικά ακύρωσης θορύβου Xiaomi Air 2 Pro είναι ευθυγραμμισμένα με τα στάνταρ AirPods Pro, με βάρος του ενός ακουστικού μόλις 6,5 g, χρησιμοποιώντας υβριδική ψηφιακή μείωση θορύβου feedforward και feedback, με την ισχύ μείωσης του θορύβου να είναι στα 35dB.

Επιπλέον, αυτό το ακουστικό είναι επίσης εξοπλισμένο με δυναμική μονάδα πηνίου 12 mm, με διάρκεια ζωής μπαταρίας 7 ωρών όταν η μείωση θορύβου είναι απενεργοποιημένη και διάρκεια ζωής μπαταρίας 5 ώρες όταν είναι ενεργοποιημένη η μείωση θορύβου. Υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση, φωνητική αφύπνιση και διαφανή λειτουργία, καθυστέρηση ήχου 100ms και υποστηρίζει αποκωδικοποίηση AAC και LHDC.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή: https://www.ithome.com/

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα