Δείτε το DT NO.1 DTX, με μόλις 23€, ένα όμορφο smartwatch που μετράει κορεσμό οξυγόνου και πίεση σωστά!

Μοίρασε την γνώση...

Η DT NO.1 είναι μία γνωστή εταιρεία για κλώνους γνωστών ρολογιών. Το DTX είναι ένα πολύ ωραίο ρολόι, με μεταλλικό μπρασελέ, αδιάβροχο, που μετράει σωστά τον κορεσμό του οξυγόνου στο αίμα σας και την πίεση θα έλεγα σε μεγάλο βαθμό, ανάμεσα σε άλλα που κάνουν όλα τα smartwatch. Όλα αυτά με μόλις 23€ από την Τσέχικη αποθήκη του Banggood, για να σας έρθει άμεσα και φυσικά ΧΩΡΙΣ καθόλου τελωνείο!

banner

Το DT NO.1 DTX μου ήρθε φυσικά χωρίς κανένα πρόβλημα. Το ρολογάκι είναι μέσα σ’ ένα όμορφο και απλό άσπρο κουτάκι, που έχει φωτογραφία το smartwatch από πάνω και ελάχιστες πληροφορίες από κάτω.

Διαφήμιση

Μέσα στο κουτί θα βρείτε το ρολόι μόνο του, το μεταλικό μπρασελέ ξεχωριστά που το συναρμολογείτε εσείς, το καλώδιο φόρτισης και ένα εγχειρίδιο σε διάφορες γλώσσες. Το μεταλλικό μπρασελέ έχει ένα πολύ ιδιαίτερο κούμπωμα αφού κλείνει με μαγνήτη. Μάλιστα όπως φαίνεται και στο βίντεο, το ρολόι παραμένει σταθερό και δεν φεύγει καθόλου! Για να συνδέσετε το λουράκι, ξεκινήστε από την εσωτερική μεριά πρώτα και μετά απ’ έξω. Αφού το συνδέσετε είναι έτοιμο να το δοκιμάσετε. Ξεκινώντας το ρολόι βλέπουμε να μας λέει Hello. Πρώτη εικόνα ένα ωραίο καντράν ρολογιού. Το ρολόι είναι με τετράγωνη οθόνη, 1.78″ IPS, με ανάλυση 420 x 485pixels / 326 PPI.

Google news

 

Ανάλογα με το που “σέρνετε” το δάχτυλο θα δείτε και τ’ αντίστοιχα μενού. Έτσι σέρνοντας το δάχτυλο από δεξιά προς τ’ αριστερά, βλέπετε τα μενού από πάνω, που ουσιαστικά είναι όλη η λίστα με τις εφαρμογές και τις δυνατότητες που έχει το ρολόι. Από πάνω προς τα κάτω, βλέπουμε τα εξής μενού..

Wondershare WW Banggood WW

…που είναι οι ρυθμίσεις, φωτεινότητα, πληροφορίες σχετικά με το ρολόι, να κλείσει το ρολόι, ανεύρεση κινητού, ενεργοποίηση του power saving της μπαταρίας, τύπος μενού. Από δεξιά προς τ’ αριστερά βλέπουμε καρδιακή λειτουργία, ύπνο και τον καιρό.

Τώρα από τα μενού, θα δείτε ότι το ρολόι μπορεί και καταγράφει τα βηματά μας, καρδιακή λειτουργία, κορεσμού που όπως βλέπετε στο βίντεο δουλεύει άψογα, μετράει την πίεση, έχει διάφορα sports modes, ελέγχει την κάμερα του κινητού σας κατευθείαν χωρίς άλλες ρυθμίσεις, ελέγχει τον music player, αλλάζει τα watchfaces, ξυπνητήρι, αντίστροφη μέτρηση και άλλα πολλά που θα τα βρείτε και στο αναλυτικό βίντεο που σας έχω ετοιμάσει. Το ρολόι είναι αδιάβροχο και ένα από τα sport mode που έχει είναι το κολύμβι. Φέρει μπαταρία χωρητικότητας 260mAh. Έχει χρόνο αναμονής μία εβδομάδα και χρόνο χρήσης τις 5 ημέρες. Φορτίζει μαγνητικά και θέλει περίπου 2 ώρες για να φορτίσει. Το ρολόι συνδέεται χρησιμοποιόντας το QR κωδικό που σας δείχνει που είναι ουσιαστικά για την εφαρμογή Fit Cloud Pro.


Το DT NO.1 DTX υποστηρίζει πλήρως τις ειδοποιήσεις στα ελληνικά και από τις εφαρμογές που έχετε ορίσει να σας έρχεται η ειδοποίηση αλλά και στις κλήσεις βλέπετε τ’ όνομα αυτού που σας καλεί.

Δείτε και την αναλυτική παρουσίαση που σας ετοίμασα. Ελπίζω να μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share το βίντεο και να γραφτείτε στο κανάλι του iTechNews.gr

Το πολύ ωραίο DT NO.1 DTX μπορείτε να το αποκτήσετε και εσείς από την Τσέχικη αποθήκη του Banggood στα 23€ που το έχει σε πρόσφορα τώρα, ΧΩΡΙΣ φυσικά καθόλου τελωνείο, πατόντας στο μπάνερ της προσφοράς!

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram