Δεν εμφάνισε προβλήματα στεγανότητας το νέο iPhone 12 στα τεστ που του έγιναν!

Σε σύγκριση με το iPhone 11 που κυκλοφόρησε πέρυσι, η Apple έχει αναβαθμίσει την αδιάβροχη λειτουργία του iPhone 12. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που εμφανίζονται στην επίσημη σελίδα της Apple, το iPhone 12 θα έχει καλύτερο αδιάβροχο επίπεδο από το iPhone 11 που ήταν απλώς μούλιασμα στο νερό για 30 λεπτά μέχρι τα 2 μέτρα, αφού τώρα έχει πάει στα 6 μέτρα υποβρύχια για 30 λεπτά.

Για να επιβεβαιωθεί αυτό, το Up main EAP, που έκανε τη δοκιμή αντίστασης πτώσης του iPhone 12, πραγματοποίησε και συγκριτική αδιάβροχη δοκιμή στο iPhone 11 και στο iPhone 12. Παραδόξως, στην υποβρύχια δοκιμή άνω των 9 μέτρων, κανένα από τα προϊόντα δεν παρουσίασε πρόβλημα.

Ο πρώτος γύρος των δοκιμών διήρκεσε 30 λεπτά σε περιβάλλον με βάθος νερού 2 μέτρα. Και τα δύο προϊόντα παρέμειναν ενεργοποιημένα. Τα αποτελέσματα της δοκιμής δεν έδειξαν ανωμαλίες, συμπεριλαμβανομένης της φωτεινής οθόνης, της αφής και του ηχείου του κινητού τηλεφώνου μετά τη δοκιμή.

Στο δεύτερο γύρο δοκιμών, το βάθος του νερού αυξήθηκε στα 5,49 μέτρα (18 πόδια) και τα αποτελέσματα της δοκιμής ήταν όλα φυσιολογικά.

Στον τρίτο γύρο δοκιμών, το βάθος νερού αυξήθηκε στα 9,14 μέτρα (30 πόδια), το οποίο έχει υπερβεί το επίσημο βάθος νερού. Μετά από περίπου 21 λεπτά, το iPhone 11 και το iPhone 12 ήταν ακόμη ανέπαφα.

Το iTechNews.gr πληροφορήθηκε ότι παρόλο που και τα δύο προϊόντα δεν εμφάνισαν κάποιο πρόβλημα σε αυτό το τεστ και η δοκιμή ολοκληρώθηκε με αποτελέσματα που ξεπέρασαν τις προσδοκίες, λόγω της σχετικά μεμονωμένης συλλογής δειγμάτων, η δοκιμή δεν είναι καθολική, επομένως δεν μπορεί να αντιπροσωπεύει το προϊόν iPhone όσο αφορά την αδιάβροχη ικανότητα τους. Επιπλέον, οι υποβρύχιες δοκιμές είναι επικίνδυνες και δεν συνιστάται να μιμούνται από απλούς χρήστες οι παραπάνω δοκιμές.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή: https://www.ithome.com/

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα