Έχεις PlayStation 3, PSP και PS Vita ΞΕΧΝΑ…το site και το app του PlayStation Store για αγορές!

Μέσω email, η Sony ανακοίνωσε στους συνεργάτες developers πως η ιστοσελίδα του PlayStation Store καθώς και η εφαρμογή της θα σταματήσουν τις πωλήσεις παιχνιδιών για το PlayStation 3, PSP και PS Vita ως μέρος της ανανέωσης ενόψη της κυκλοφορίας του PlayStation 5 τον Νοέμβριο.

Επιπλέον, το site και η εφαρμογή θα σταματήσουν να πουλάνε apps για το PlayStation 4, themes και avatars και το περιεχόμενο του wishlist θα αφαιρεθεί. Οι αλλαγές αυτές θα τεθούν σε εφαρμογή στις 19 Οκτωβρίου όσον αφορά το site, ενώ οι αλλαγές στην εφαρμογή θα ακολουθήσουν στις 28 Οκτωβρίου.

Εδώ να τονίσουμε πως θα μπορείτε να αγοράσετε περιεχόμενο για το PS3, Vita και PSP αν μπείτε στο PlayStation Store της ανάλογης πλατφόρμας.

Πηγή: http://www.enternity.gr

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα