Έχετε δει τα νέα ασύρματα ακουστικά XG-49 με μόλις 9€ από το Flash Sales του Cafago!?

Μοίρασε την γνώση...

Γιατί να πληρώνεται μία περιουσία κάθε φορά, όταν με μόλις 9.29€ μπορείτε ν΄αποκτήσετε τα ασύρματα ακουστικά XG-49 TWS με σύνδεση bluetooth 5.0 από το Flash Sales του Cafago, ΧΩΡΙΣ τελωνείο φυσικά!

banner

Τ΄ασύρματα ακουστικά XG-49, όπως σας είπα ήδη, συνδεόνται με το κινητό σας ή την συσκευή που θέλετε μέσω BT V5.0+EDR. Θα τα βρείτε σε μαύρο ή σε άσπρο χρώμα, ανάλογα με το τι σας αρέσει. Έχουν δυνατότητα να παραμένουν συνδεδεμένα μέχρι και 10 μέτρα μακρυά, εφόσον δεν υπάρχει κάποιο εμπόδιο. Η βάση φόρτισης φέρει μπαταρία χωρητικότητας 3.7V 300mAh, ενώ το κάθε ακουστικό έχει μπαταρία χωρητικότητας 3.7V 35mAh. Το νούμερο αυ΄το ουσιαστικά μεταφράζεται σε 3.5 ώρες συνεχή χρήση, ενώ μετά θα χρειαστείτε περίπου 1 ώρα για να τα φορτίσετε πλήρως στη βάση. Οι διαστάσεις του πακέτου είναι 9 x 3.5 x 1cm και ζυγίζει μόλις 35g.

 

Το BT 5.0 προσφέρει υψηλή ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων, σταθερή σύνδεση και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Τ’ ακουστικά συνδέονται αυτόματα μετά την αφαίρεση τους από τη θήκη φόρτισης. Φέρουν ενσωματωμένο μικρόφωνο υψηλής ευκρίνειας, με έξυπνη μείωση θορύβου, που προσφέρει καθαρότερο και πιο πραγματικό ήχο ομιλίας σε στερεοφωνική λειτουργία. Τα ακουστικά μπορούν να φορεθούν σταθερά, διαθέτουν τον εργονομικό σχεδιασμό, μειώνοντας έτσι πολύ το βάρος της χρήσης τους για μεγάλο χρονικό διάστημα. Διαθέτουν πολυλειτουργικό έλεγχο αφής, διακόπτη υποστήριξης ελέγχου μουσικής, για τηλεφωνική κλήση, έλεγχος έντασης ήχου και βοηθό φωνής αφύπνισης.

Google news

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.

Hekka Wondershare WW


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram