Honor Band 6 και Huawei Band 5 έρχονται τον νοέμβριο για να χτυπήσουν το Amazfit Band 5!?

Μοίρασε την γνώση...

Ένας tipster στην κινεζική ιστοσελίδα κοινωνικών μέσων Weibo ανέφερε προχθές μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το αναμενώμενο Honor Band 6 και το Huawei Band 5. Προφανώς, τα smartband είναι σχεδόν έτοιμα να κυκλοφορήσουν, με πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας στις αρχές Νοεμβρίου. Η Ημέρα των Singles πραγματοποιείται στις 11 Νοεμβρίου στην Κίνα, με τις ανεπίσημες διακοπές να είναι πλέον η μεγαλύτερη ημέρα αγορών στον κόσμο. Θα ήταν λογικό η Huawei να κυκλοφορήσει εγκαίρως τα δύο νέα αυτά προϊόντα σε αυτήν την τεράστια εκδήλωση ηλεκτρονικού εμπορίου.

banner

Δυστυχώς, οι προδιαγραφές των Honor Band 6 και Huawei Band 5 είναι κάτι που δεν ξέρουμε αυτή την στιγμή, αν και υπάρχουν κάποιες εικασίες ότι θα είναι στην πραγματικότητα η ίδια συσκευή με διαφορετικά ονόματα για διαφορετικές περιοχές, με παρόμοιο τρόπο με πώς το Redmi Band έγινε το Xiaomi Mi Band 4C για ορισμένες αγορές.

Διαφήμιση

Η αναφορά ότι το Honor Band 6 θα είναι το «πρώτο βραχιόλι πλήρους οθόνης», θα ήταν ένα ελκυστικό σημείο πώλησης. Υπήρχε κάποια στιγμή που υπήρχε η πεποίθηση ότι το Mi Band 5 από τη Xiaomi θα έφερνε την σχεδόν πλήρη οθόνη χωρίς πλαίσιο ανάμεσα στα άλλα που περιμέναμε να είχε και τελικά τα είδαμε στο Amazfit Band 5, αλλά ούτε και αυτό είδαμε. Έτσι, μαζί με το ενδεχόμενο να φαίνεται ακόμη πιο ευκρινές το περιεχόμενο της οθόνης του Honor Band 5, σε συνδυασμό με απαραίτητα βοηθητικά προγράμματα όπως μια οθόνη SpO2, συνεχή παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού και προσωπική εκπαίδευση, η επιτυχία πιστεύω είναι στο τσεπάκι.

Google news

Σήμερα κυκλοφόρησε μία εικόνα που δείχνει ότι τελικά το Honor Band 6 θα είναι πλήρους οθόνης. Μην ξεχνάτε ότι το Honor Band 5, είχε μία οθόνη 0.95 ίντσες, όταν το Amazfit Band 5, που αυτό πρέπει να θεωρούμε σαν αντιπαλό του εάν θέλουμε να τα βλέπουμε στα ίσια και όχι το Mi Band 5 που υστερείτε σε δυνατότητες και το κατέντησε η εταιρεία σαν mid-range ναυαρχίδα, έχει οθόνη 1.1″ πλήρες χρώμα AMOLED, με ανάλυση 126 x 294.

ZTE Many GEOs Cafago WW

Κρίνοντας την εμπειρία που είχα από το Honor Band 5 που σας έχω παρουσιάσει εδώ στο iTechNews.gr, είμαι σίγουρος ότι η Huawei θα κάνει και πάλι πολύ καλή δουλειά και σίγουρα θα μας αφήσει παραπάνω από ικανοποιημένους. Ελπίζω να το πάρω στα χέρια μου και πάλι και να σας το παρουσιάσω. Το θέμα είναι να καταφέρει, παρόλο τα προβλήματα που έχει η εταιρεία αυτή την στιγμή λόγο του κυνηγητού από τις ΗΠΑ, να κρατήσει και τις τιμές του Honor Band 6 χαμηλά και να μην φτάσει τα 50€ που έχει το Amazfit Band 5. Εάν τα καταφέρει και τα συνδυάσει, είναι σίγουρο ότι θα έχει την απόλυτη επιτυχία! Εδώ είμαστε πάντως και θα σας ενημερώνουμε!

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram