Η Huami ανέρτησε επίσημα τις σελίδες των Amazfit GTR 2 και Amazfit GTS 2 και εμείς σας έχουμε βίντεο παρουσίαση!

Μοίρασε την γνώση...

Μόλις αναρτήθηκαν επίσημα τα νέα Amazfit GTR2 και Amazfit GTS 2, στην κινέζικη σελίδα της Amazfit. Από τις σελίδες αυτές μπορούμε να δούμε ότι οι νέες εκδόσεις θα έχουνε μερικά εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, που θα θέσουν μία ισχυρή υποψηφιότητα στα πορτοφόλια των χρηστών, εφόσον όμως επιβεβαιωθεί ότι έχουν διορθωθεί τα λάθη του παρελθόντος!

banner

Ας ξεκινήσουμε όμως με το τι νέα χαρακτηριστικά θα δούμε στο ρολόι που φοράω ήδη, το Amazfit GTR και εάν αξίζει να το πάρει κάποιος.

Amazfit GTR 2

Το Amazfit GTR 2 θα βγει σε δύο εκδόσεις, Sport και καλσσική. Η πρώτη διαφορά μεταξύ τους είναι η τιμή. Έτσι η sport έκδοση είναι πιο φθηνή κατά 100 γιουάν και κοστίζει 125€ στην Κίνα, ενώ η κλασσική κοστίζει 138€.

Google news

Το Amazfit GTR2 χαρακτηριζεται από εξαιρετική χειροτεχνία, απρόσκοπτο σχεδιασμό χωρίς περίγραμμα, με μεγάλη οθόνη AMOLED υψηλής ευκρίνειας 1,39 ιντσών που καλύπτεται από γυαλί 3D και το αμάξωμα από ανοξείδωτο ατσάλι φυσικά, προσφέροντας καλύτερη αίσθηση σχεδιασμού και ευρύτερη προβολή.

Blackshark WW Zaful WW

Όπως ξέρετε από το πρώτο, η AMOLED οθόνη του έχει φοβερά χρώμματα, που θα συνεχίσει έτσι, ενώ θα μπορείτε να περάσετε ένα από τα εκατοντάδες watchfaces που έχει η εφαρμογή ή που κυκλοφορούν.

Το Amazfit GTR 2 είναι εξοπλισμένο με τον νέο οπτικό αισθητήρα βιολογικής παρακολούθησης BioTracker TM2 PPG της Huami, ο οποίος όχι μόνο μπορεί να εκτελεί 24ωρη παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού, αλλά επίσης υποστηρίζει την αυτόματη ανίχνευση κολπικής μαρμαρυγής και αρρυθμίας και προστατεύει επαγγελματικά την υγεία και την ασφάλεια της καρδιάς. Κατά τη διάρκεια της άσκησης, το ρολόι μπορεί επίσης να παρέχει λειτουργίες παρακολούθησης όπως υψηλό καρδιακό ρυθμό, υπενθύμιση κραδασμών ρολογιού στο διάστημα καρδιακού ρυθμού, να κατανοήσει το αποτέλεσμα της άσκησης, να μειώσει τους κινδύνους άσκησης και να προστατεύσει την ασφάλεια της καρδιάς προς όλες τις κατευθύνσεις.


Μέτρηση του κορεσμού οξυγόνου στο αίμα

Ο κορεσμός οξυγόνου στο αίμα είναι ένας από τους σημαντικούς δείκτες της ανθρώπινης υγείας, επομένως προσθέσαμε τη λειτουργία ανίχνευσης οξυγόνου στο αίμα στο πρόσφατα αναβαθμισμένο Amazfit GTR 2. Όταν κάνετε μακροχρόνια ψυχική εργασία ή συμμετέχετε σε μαραθώνιους ή υπαίθρια αθλήματα υψηλής έντασης , μόλις αισθανθείτε αδιαθεσία, μπορείτε να μετρήσετε το τρέχον επίπεδο οξυγόνου στο αίμα για πρώτη φορά για να κατανοήσετε περαιτέρω τη φυσική κατάσταση και να ελέγξετε σταθερά την υγεία σας.

Σύστημα αξιολόγησης υγείας PAI

Το σύστημα αξιολόγησης υγείας PAI μετατρέπει σύνθετες πληροφορίες όπως δεδομένα καρδιακού ρυθμού, διάρκεια δραστηριότητας και άλλα δεδομένα υγείας σε αριθμητική τιμή μέσω ενός αλγορίθμου για την εμφάνιση ενός συστήματος αξιολόγησης της υγείας. Το σύστημα αξιολόγησης υγείας PAI δεν περιορίζει το χρόνο, τον τόπο και τη μορφή άσκησης. Επιπλέον, δημιουργεί ένα εξατομικευμένο σύστημα αξιολόγησης της υγείας για διαφορετικά δεδομένα υγείας.

Σε βάθος παρακολούθηση του ύπνου

Ένας καλός ύπνος είναι η πρώτη προτεραιότητα για τους σύγχρονους ανθρώπους. Το Amazfit GTR 2 υποστηρίζει σε βάθος παρακολούθηση ύπνου, η οποία μπορεί να προσδιορίσει με ακρίβεια το στάδιο ύπνου (ελαφρύς ύπνος, βαθύς ύπνος, περίοδος REM), να παρακολουθεί την ποιότητα της αναπνοής του ύπνου, να δώσει μια ανάλυση της ποιότητας του ύπνου όλη τη νύχτα και προτάσεις για βελτίωση. Επιπλέον, υποστηρίζει επίσης την αναγνώριση του ύπνου για να καταγράψει πιο ολοκληρωμένες πληροφορίες ύπνου και να κοιμηθείτε καλά.

Επιπρόσθετα, το Amazfit GTR 2 συνεχίζει να είναι αδιάβροχο στα 50 μέτρα, και να έχει 12 sports modes. Το νέο Amazfit GTR 2 έχει ένα πιο εξελιγμένο σχεδιασμό κυκλώματος, λεπτότερο σώμα με μεγάλη μπαταρία 471mAh, διάρκεια ζωής μπαταρίας έως 14 ημέρες.

Ένα νέο χαρακτηριστικό που μένει να δούμε εάν θα λειτουργήσει και εκτός Κίνας, είναι η υποστήριξη του NFC. Έχουν ακουστεί ότι ίσως στα Mi Band θα υπήρχε υποστήριξη εκτός Κίνας, οπότε γιατί όχι και στο GTR 2!

Το Amazfit GTR 2 έχει προσθέσει μικρόφωνο και ηχείο. Μέσω του τηλεφώνου Bluetooth, το ρολόι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απάντηση εισερχόμενων κλήσεων στο κινητό τηλέφωνο, έτσι ώστε να μην χάνονται σημαντικές κλήσεις. Επιπλέον, υποστηρίζει επίσης το Xiao Ai, που μπορεί να είναι ο καλύτερος βοηθός φωνής στην Κίνα, για να απελευθερώσει εντελώς τα χέρια σας κατά την κλήση.  Μένει να δούμε εάν στην διεθνή έκδοση θα προσθεθεί πχ η Alexa ή ο βοηθός της Google. Ακόμα κι αν το ρολόι δεν είναι συνδεδεμένο αυτήν τη στιγμή σε κινητό τηλέφωνο, ορισμένες λειτουργίες φωνητικής εντολής μπορούν να ολοκληρωθούν μέσω της λειτουργίας βοηθού φωνής εκτός σύνδεσης.

Όπως βλέπετε από την σελίδα της Amazfit, βλέπουμε πολλά νέα χαρακτηριστικά στην δεύτερη έκδοση του ρολογιού. Μένει να δούμε όμως εάν έχει διορθωθεί το πρόβλημα με το GPS που υπήρχε, καθότι η ακρίβεια του στο ένα…δεν είναι και τόσο ακριβής! Εγώ βέβαια προσωπικά δεν το χρησιμοποιώ και δεν έχω πρόβλημα με αυτό, πολλοί όπως που χρησιμοποιούν τα sports modes το θέλουν.

Αντίστοιχες βελτιώσεις θα βρείτε και στο Amazfit GTS 2, που θα τις δούμε αναλυτικά σε άλλο άρθρο. Σίγουρα πάντως είναι κάτι που αξίζει να δούμε, αλλά και τι θα περιλαμβάνει η διεθνή έκδοση!

 

Ενημέρωση 18/10/2020

Σας βρήκα τρία βίντεο όπου υπάρχει παρουσίασει των νέων Amazfit GTR2, Amazfit GTS2 και μεταξύ τους.  Απ’ ότι φαίνεται τα προβλήματα του GTR εξακολουθούν και υπάρχουν και στο GTR2….δυστυχώς!

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram