Η Microsoft αναβαθμίζει κατά πολύ την λειτουργία αντιγραφή/επικόλληση στα Windows 10!

Η Microsoft επεξεργάζεται μια νέα δυνατότητα για την κορυφαία εφαρμογή πληκτρολογίου SwiftKey για φορητές συσκευές που θα αλλάξει τον τρόπο αντιγραφής και επικόλλησης των περιεχομένων του πρόχειρου στα Windows 10.

Με την ενημέρωση των Windows 10 Οκτωβρίου 2018, η Microsoft πρόσθεσε την υποστήριξη «Cloud Clipboard» στα συστήματα Windows 10.

Το Cloud Clipboard, στο οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση χρησιμοποιώντας τη συντόμευση πληκτρολογίου Win + V, προσφέρει ένα ιστορικό του κειμένου και των εικόνων που αντιγράψατε προηγουμένως. Σας επιτρέπει επίσης να καρφιτσώνετε περιεχόμενο που χρησιμοποιείται συχνά και να το συγχρονίζετε σε όλες τις συσκευές των Windows.

Το αντιγραμμένο κείμενο, οι εικόνες και ο κώδικας HTML σε αυτό το ιστορικό πρόχειρου κοινοποιούνται σε όλες τις συσκευές Windows που είναι συνδεδεμένες στον ίδιο λογαριασμό Microsoft. Μετά από δύο χρόνια αναμονής, η ίδια εμπειρία έρχεται επίσης σε τηλέφωνα με το πληκτρολόγιο SwiftKey της Microsoft.

Στην έκδοση beta του SwiftKey Keyboard για Android, η Microsoft δοκιμάζει αυτήν τη στιγμή μια νέα επιλογή που ονομάζεται “Συγχρονισμός ιστορικού πρόχειρου στο σύννεφο”.

«Αντιγράψτε και επικολλήστε κείμενο από τις άλλες συσκευές σας. Όταν είναι ενεργοποιημένο, η Microsoft λαμβάνει τα δεδομένα του προχείρου σας για συγχρονισμό μεταξύ των συσκευών σας Windows, ” αναφέρει η περιγραφή της δυνατότητας.

Η εφαρμογή SwiftKey στο Android έχει εξελιχθεί πολύ πρόσφατα και η υποστήριξη για το Cloud Clipboard είναι σαφώς το σωστό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Microsoft αρχικά άρχισε να εργάζεται για την υποστήριξη Cloud Clipboard για Android το 2018 και η ανάπτυξη τέθηκε σε παύση πέρυσι, αλλά φαίνεται ότι η εταιρεία επιτέλους άρχισε ν’ εργάζεται ξανά σε αυτό.

Αφού φτάσει η υποστήριξη του Cloud Clipboard στο SwiftKey, μπορείτε να αντιγράψετε μια πρόταση στο τηλέφωνο Android και να την αποκτήσετε πρόσβαση στο ιστορικό του πρόχειρου των Windows 10. Ομοίως, μπορείτε επίσης να συγχρονίσετε το πρόχειρο των Windows σας στο SwiftKey και να αποκτήσετε πρόσβαση στο πρόχειρο στη συσκευή σας Android.

Για παράδειγμα, εάν αντιγράψετε ένα κείμενο ή μια διεύθυνση URL στο τηλέφωνό σας, μπορείτε να επικολλήσετε αυτήν τη διεύθυνση URL στο Edge, στο Chrome ή σε άλλα προγράμματα περιήγησης στον υπολογιστή σας μέσα σε δευτερόλεπτα.

Το SwiftKey ενσωματώνει επίσης μια διεπαφή χρήστη ιστορικού προχείρου cloud στη δική του σελίδα πρόχειρου και μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν πατώντας το κουμπί πρόχειρου στη γραμμή εργαλείων.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η εφαρμογή “Το τηλέφωνό σας” της Microsoft για Windows 10 υποστηρίζει ήδη αντιγραφή και επικόλληση μεταξύ συσκευών, αλλά η λειτουργία αυτή τη στιγμή είναι αποκλειστική για συγκεκριμένα τηλέφωνα Samsung.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή: https://www.windowslatest.com/

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα