Η τηλεόραση της LG που τυλίγεται βγήκε στην αγορά σε τιμή που την βλέπεις μόνο με υπογλώσσιο! (άτομα με προβλήματα καρδιάς, ΔΕΝ ανοίγουν το άρθρο)

Μοίρασε την γνώση...

Την συγκεκριμένη τηλεόραση σας την έχουμε αναφέρει κι άλλη φορά στο παρελθόν….

Η LG υπήρξε από καιρό στην πρώτη γραμμή των εύκαμπτων πάνελ OLED. Το 2013, το LG Flex smartphone ήταν το πρώτο στην αγορά που υιοθέτησε έναν νέο παράγοντα μορφής που αξιοποίησε ένα ευέλικτο πάνελ P-OLED. Συνέχισε να αναπτύσσει την τεχνολογία αποκαλύπτοντας την πιο ακραία εφαρμογή της στο CES 2019 με τη μορφή της τηλεόρασης Signature OLED R 65 ιντσών. Η εταιρεία ανακοίνωσε σήμερα ότι είναι τελικά διαθέσιμη προς πώληση ξεκινώντας από την εγχώρια αγορά της Νότιας Κορέας με τιμή περίπου 87.000 US $ (73.584,60 Ευρώ μόλις….).

Διαφήμιση

Είναι πολλά τα χρήματα και η τηλεόραση στοχεύει σαφώς σε πολύ χοντρά πορτοφόλια. Ωστόσο, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία που δεν προσφέρει άλλη τηλεόραση στην αγορά. Η οθόνη μπορεί να κυλήσει πλήρως στη βάση της, ή μπορεί να μετακινηθεί μερικώς για να αλλάξει την αναλογία διαστάσεων της οθόνης – για άτομα που μισούν τις μαύρες ράβδους στην οθόνη τους, αυτή είναι η ακριβή λύση. Το κάλυμμα ηχείων Kvadrat που είναι τοποθετημένο στη βάση μπορεί να έχει ένα από τα τέσσερα χρώματα για να ταιριάζει στην εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού κάθε αγοραστή.

Google news

Υπάρχουν υπαινιγμοί ότι η LG θα μπορούσε να σχεδιάζει ένα υβριδικό smartphone-tablet χρησιμοποιώντας παρόμοια τεχνολογία με δυνατότητα ανατροπής στο εγγύς μέλλον. Έχει υποβάλει διπλώματα ευρεσιτεχνίας για κινητές συσκευές με κυλιόμενες οθόνες και η κυκλοφορία της κορυφαίας της τηλεόρασης Signature OLED R δείχνει ότι έχει τελειοποιήσει την τεχνολογία. Η στρατοσφαιρική τιμολόγηση της τηλεόρασης, ωστόσο, εγείρει ανησυχίες ότι οποιαδήποτε κινητή συσκευή που εγκαινιάζει στο εγγύς μέλλον με την τεχνολογία θα είναι ακριβή. Ας ελπίσουμε ότι, όπως τα περισσότερα πράγματα στην τεχνολογία, η τιμή θα πρέπει να μειωθεί εγκαίρως.

Tomtop WW Atlas VPN

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr. 

Πηγή: https://www.notebookcheck.net/


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram