Η Vodafone αυξάνει τις χρεώσεις για σύνδεση με το διαδίκτυο στους επαγγελματίες με συμβόλαιο!

Η Vodafone κυκλοφόρησε την εξής ανακοίνωση αναφορικά με το κόστος που θα διαμορφωθεί στις συνδέσεις διαδικτύου σε επαγγελματίες με συμβόλαιο.

Η εταιρεία VODAFONE ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΕΤ (Vodafone) ανακοινώνει ότι από 01/12/2020:

A1) σε όλα τα προγράμματα συμβολαίου κινητής, εμπορικά διαθέσιμα και μη, μετά την κατανάλωση των διαθέσιμων παροχών του προγράμματος ή επιπρόσθετων πακέτων internet, η χρέωση για τη χρήση Internet διαμορφώνεται από €0,07/MB σε €0,09/MB εφόσον δεν έχει ενεργοποιηθεί επιπρόσθετο πακέτο Mobile Internet.

Α2) σε όλα τα προγράμματα συμβολαίου κινητής, εμπορικά διαθέσιμα και μη, που δε διαθέτουν ενσωματωμένο όγκο δεδομένων η χρέωση για τη χρήση Internet διαμορφώνεται από €0,07/MB σε €0,09/MB εφόσον δεν έχει ενεργοποιηθεί επιπρόσθετο πακέτο Mobile Internet.

Δυνάμει των ανωτέρω αλλαγών οι υφιστάμενοι συνδρομητές που επηρεάζονται έχουν το δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασής τους αζημίως (εξαιρούνται τυχόν επιδοτήσεις εξοπλισμού ή συσκευής), εντός δύο (2) μηνών από την ημερομηνία εφαρμογής των τροποποιήσεων.

Σημειώσεις: Η ογκοχρέωση για την πλοήγηση στο διαδίκτυο γίνεται ανά KByte, με ελάχιστη χρέωση το 1 ΚΒyte ανά σύνδεση (1 MByte = 1.024 KBytes). Όλες οι ανωτέρω αναφερόμενες χρεώσεις περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%. Δεν περιλαμβάνουν φόρο κινητής τηλεφωνίας που υπολογίζεται ως ποσοστό επί του μηνιαίου λογαριασμού (προ ΦΠΑ: για μέχρι 50€ 12% /50,01-100€ 15%/100,01 -150€ 18% / 150,01€ και άνω 20%).

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή: https://www.adslgr.com/

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα