Η Xiaomi πρόσθεσε τα Mi A3, Mi 10T/Pro, Mi 9 SE, Mi CC9 Meitu Edition και Mi 9 Lite στο Android 11 beta εσωτερικό πρόγραμμα δοκιμών!

Μοίρασε την γνώση...

Η Google κυκλοφόρησε επίσημα την σταθερή έκδοση του Android 11 στις 09 Σεπτεμβρίου 2020. Η Xiaomi άρχισε να κυκλοφορεί το Android 11 beta για ορισμένες από τις συσκευές της, συμπεριλαμβανομένων των Redmi Note 9, Redmi Note 9 Pro, Mi 10 series και άλλων, από το καλοκαίρι, με αρκετά θεματάκια στην αρχή….

Γνωρίζουμε ότι η διάθεση του MIUI 12 βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη και έχει φτάσει σε αρκετά smartphone της Xiaomi, όχι σε όλα. Επί του παρόντος, η εταιρεία εκτελεί ένα πρόγραμμα εσωτερικών δοκιμών Android 11 για ορισμένες από τις κατάλληλες συσκευές της.


Η Xiaomi έχει προσθέσει ένα σύνολο συσκευών στο εσωτερικό πρόγραμμα δοκιμών beta. Στην ενημερωμένη λίστα, η εταιρεία πρόσθεσε μερικές άλλες συσκευές στο εσωτερικό πρόγραμμα δοκιμών για Android 11. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τη λίστα των συσκευών που προστέθηκαν πρόσφατα.

  • Mi A3
  • Mi 10T
  • Mi 10T Pro
  • Mi 9 SE
  • Mi CC9 Meitu Edition
  • Mi 9 Lite/CC9

Ωστόσο, η εταιρεία έχει ήδη κυκλοφορήσει τις ενημερώσεις Android R beta για τη σειρά Mi 10 καθώς και το Redmi K30 Pro. Παρόλα αυτά, δεν έχουμε ακόμη συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για το πότε κάποια από αυτές τις συσκευές είναι έτοιμη να επιτύχει μια σταθερή έκδοση του Android 11.


 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή: https://www.rprna.com/


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com