Κάντε αγορές από το Banggood με έκπτωση 10% με το ειδικό κουπόνι μας!

Το Banggood σίγουρα όλοι το ξέρετε. Ένα ηλεκτρονικό eshop από την Κίνα με πολύ μεγάλη ποικιλία, πολύ καλές τιμές και φυσικά αξιόπιστο! Σας βρήκα λοιπόν ένα κουπόνι που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε σχεδόν όλο το site και να πάρετε ότι θέλετε με 10% έκπτωση!

Το κουπόνι ισχύει σ’ αρκετά μέρη, αλλά δυστυχώς όχι παντού! Που δεν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε? Λοιπόν δεν μπορείτε για αγορές στις κατηγορίες: Power Banks, SmartPhone, Feature Phones, TV Boxes, Electric Bikes, Electric Scooters & Wheels, Laptop and Netbooks, Projectors & Accessories, Home Appliances, Practical Electronic Gadgets, FPV System, Radio and Receiver, Watch Phone, Indoor Lighting, Τρισδιάστατος εκτυπωτής, τηλεόραση & αξεσουάρ, μίνι υπολογιστής, κάρτα γραφικών, tablet Android, tablet Windows, οθόνη, έπιπλα γραφείου, όργανα μέτρησης και ανάλυσης, δέκτης & αξεσουάρ τηλεόρασης, έξυπνο ρολόι.

Πατήστε πάνω στο μπάνερ από πάνω για να μεταφερθείτε στο κατάστημα και χρησιμοποιήστε το κουπόνι BGAFF10OFF. Θα ρίξει την τιμή κάτω κατά 10%!


Μπορείτε να βρείτε όμως και προϊόντα FPV με έκπτωση 10%, αρκεί να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι – BGFPV-10

 

Ειδικές προσφορές


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε. Μην ξεχάσετε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα