Με τη Netbase Quid έχετε την δυνατότητα να γίνεται ένας έμπειρος και απαραίτητος καθοδηγητής γνώμης!

Μοίρασε την γνώση...

Η καμπάνια μάρκετινγκ που εφαρμόζετε για την εταιρεία σας θα πρέπει φυσικά να παρακολουθείται συνεχώς για βλέπετε την αντίδραση των καταναλωτών. Όταν μπορείτε να μετρήσετε και να αναλύσετε την αποτελεσματικότητα του ψηφιακού μάρκετινγκ σε όσο το δυνατόν περισσότερα κοινωνικά καταστήματα, η επιχείρησή σας θα επωφεληθεί από τα αποτελέσματα.

banner

Η τέχνη της κοινωνικής ακρόασης

Η κοινωνική ακρόαση (Social listening) είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να παρακολουθείτε τον τόνο συνομιλίας για το τι λένε οι άνθρωποι για την επιχείρηση, το προϊόν ή την υπηρεσία σας. Επιτρέπει στην ομάδα μάρκετινγκ σας να παρακολουθεί και να τμηματοποιεί τις διαδικτυακές συνομιλίες που μπορεί να σας λείπουν. Σας βάζει στη θέση του οδηγού ως τον βασικός ηγέτης της γνώμης (key opinion leader).

Διαφήμιση

Ο ρόλος που διαδραματίζει ένας βασικός ηγέτης γνώμης είναι να ερμηνεύσει και να αναλύσει τους δείκτες των χρηστών στα κοινωνικά μέσα. Θα είστε στην κορυφή του περιεχομένου και θα μπορείτε να παρακολουθείτε γρήγορα το μήνυμα που βγαίνει από το περιεχόμενο αυτό. Ο καλύτερος βασικός ηγέτης γνώμης είναι ο ειδικός που παρακολουθεί την αποτελεσματικότητα ή την αναποτελεσματικότητα της διαφήμισης του. Ένας βασικός ηγέτης γνώμης παρακολουθεί την κοινή γνώμη της μάρκας και σας βοηθά να στοχεύσετε το σωστό κοινό.

Google news

Διορατικές τάσεις καταναλωτών στα δάχτυλά σας

Η παρακολούθηση των πληροφοριών και των προοπτικών των καταναλωτών είναι κάτι το εξαιρετικά σημαντικό σε όλη την καμπάνια σας. Θεωρείται κρίσιμο για την επιτυχία της επωνυμίας σας. Οι τάσεις εξελίσσονται συνεχώς. Ως ιδιοκτήτης της επιχείρησης, ο στόχος σας είναι να είστε σε θέση, έτοιμος να αξιολογήσετε εκ νέου τη στρατηγική σας και, στη συνέχεια, να μπορείτε να κάνετε αλλαγές ανάλογα με τις ανάγκες που θα προκύψουν. Θα γνωρίζετε το πιο πρόσφατο συναίσθημα των καταναλωτών για να διατηρήσετε το περιεχόμενο των μέσων σας πάντα σχετικό.

AliExpress WW Govee Many GEOs

Γεγονός είναι, ότι πολλές εταιρείες δεν έχουν την εσωτερική εμπειρία ή τους πόρους που απαιτούνται για την απρόσκοπτη εκτέλεση αυτής της αποστολής. Αυτά είναι βήματα που απαιτούνται για την ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας της επωνυμίας σας και που πιθανόν να ισοδυναμούν με χαμένες ευκαιρίες. Είτε είστε ιδιοκτήτης μιας νέας επιχείρησης είτε μιας εταιρείας στα πρώτα στάδια της ανάπτυξής της, δεν είναι ποτέ πολύ νωρίς για να αποκτήσετε την επωνυμία σας στον χάρτη. Το ψηφιακό μάρκετινγκ διαδραματίζει ζωτικό βήμα στην προώθηση της εταιρείας σας στην επιτυχία. Για τον λόγο αυτό, συνιστάται ιδιαίτερα να συνεργαστείτε με μια επαγγελματική και έμπειρη εταιρεία μάρκετινγκ, που θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε την καμπάνια σας.

Συνεργαστείτε με τη NetBase Quid

Η NetBase Quid είναι μια κορυφαία πλατφόρμα μάρκετινγκ καταναλωτών. Προσφέρουν ποιοτική εικόνα για τους καταναλωτές, που θα σας βοηθήσουν να εντοπίσετε τις επιχειρηματικές τάσεις. Η εταιρεία έχει πολυετή εμπειρία. Τα δεδομένα που παρέχουν θα σας δώσουν το απαραίτητο πλεονέκτημα για να κατανοήσετε καλύτερα τι οδηγεί τον σημερινό καταναλωτή. Οι πελάτες τους θα αποκτήσουν πολύτιμα δεδομένα για την αγορά τους και τους ανταγωνιστές τους. Τα σε βάθος δεδομένα που θα λάβετε, θα είναι εξαιρετικά ακριβή λόγω της τεχνολογικά προηγμένης πλατφόρμας NetBase Quid.


Η ομάδα εμπειρογνωμόνων στη NetBase Quid είναι επαγγελματίες τεχνολογίας και μάρκετινγκ και η εταιρεία διαθέτει τους πιο προηγμένους πόρους στον κλάδο. Χρησιμοποιούν τεχνητή νοημοσύνη στη διαδικασία ανάκτησης των δεδομένων βάσει των αποτελεσμάτων. Οι πελάτες λαμβάνουν τις πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο. Η υπηρεσία είναι πλήρους εξυπηρέτησης και προσφέρει εξιδεικευμένες και εξατομικευμένες υπηρεσίες, καθώς και κορυφαίες υπηρεσίες συμβουλευτικών υπηρεσιών, για να βοηθήσουν την εταιρεία σας να ακολουθήσει την επιτυχία. Η εταιρεία εξυπηρετεί επιχειρηματίες σε ένα ευρύ φάσμα τομέων.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram