Ο κώδικας του MIUI 12 μας μαρτύρησε την ύπαρξη ενός αναδιπλούμενου κινητού από την Xiaomi!!!

Μοίρασε την γνώση...

Η Xiaomi φαίνεται να έχει και κάποιο άλλο smartphone, που δεν το έχουμε καταλάβει μέχρι στιγμής, όπως αποδεικνύεται από την πρόσφατη πιστοποίηση του Υπουργείου Βιομηχανίας και Πληροφορικής (MIIT) και όχι μόνο τα Redmi K40 ή Redmi K40 Pro. Φαίνεται ότι η εταιρεία μπορεί επίσης να εργάζεται σε μια συσκευή με κωδικό όνομα «cetus», ένα smartphone που θα μπορούσε να είναι μια κορυφαία συσκευή για τη Xiaomi.

banner

Σύμφωνα με το XDA Developers, ο Xsk Senior Member kacskrz παρατήρησε μία συσκευή με το όνομα Cetus να αναφέρεται μέσα στον κώδικα του MIUI 12. Το XDA Developers ισχυρίζεται ότι επιβεβαίωσε τον ισχυρισμό εξετάζοντας τον κώδικα της τελευταίας κλειστής έκδοσης beta του MIUI 12, η ​​οποία φαίνεται να έχει κάποια αναφορά  με κάποιες λεπτομέρειες για το Cetus, συμπεριλαμβανομένου του παράγοντα φόρμας. Πρέπει να επισημάνουμε ότι η παρουσία του Cetus στον κώδικα MIUI 12 δεν σημαίνει απαραίτητα ότι η Xiaomi σκοπεύει να απελευθερώσει τη συσκευή, αλλά σίγουρα δείχνει ότι η εταιρεία το δοκιμάζει ενεργά.

Διαφήμιση

Προφανώς, το Cetus είναι ένα πτυσσόμενο smartphone, το οποίο θα ήταν το πρώτο για τη Xiaomi εάν η συσκευή το έκανε ποτέ στην αγορά. Το Cetus διαθέτει Android 11, σε αντίθεση με πολλές συσκευές που η Xiaomi έχει αναβαθμίσει σε MIUI 12. Το XDA Developers ισχυρίζεται ότι ένα chipset Qualcomm Snapdragon τροφοδοτεί το Cetus, αν και δεν έχει αποκαλύψει ποιο ακριβώς. Ο ιστότοπος πιστεύει ότι «υπάρχει μια πολύ καλή πιθανότητα» ότι η Xiaomi εξοπλίζει το Cetus με μια σειρά 8xx SoC. Επιπλέον, το Cetus διαθέτει μια κύρια κάμερα 108 MP, μια ευνοϊκή ανάλυση των Xiaomi’s τελευταία.

Google news

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.

Gshopper Many GEOs Geekmaxi Many GEOs


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή: https://www.notebookcheck.net/Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram