Ο κώδικας του MIUI 12 μας μαρτύρησε την ύπαρξη ενός αναδιπλούμενου κινητού από την Xiaomi!!!

Η Xiaomi φαίνεται να έχει και κάποιο άλλο smartphone, που δεν το έχουμε καταλάβει μέχρι στιγμής, όπως αποδεικνύεται από την πρόσφατη πιστοποίηση του Υπουργείου Βιομηχανίας και Πληροφορικής (MIIT) και όχι μόνο τα Redmi K40 ή Redmi K40 Pro. Φαίνεται ότι η εταιρεία μπορεί επίσης να εργάζεται σε μια συσκευή με κωδικό όνομα «cetus», ένα smartphone που θα μπορούσε να είναι μια κορυφαία συσκευή για τη Xiaomi.

Σύμφωνα με το XDA Developers, ο Xsk Senior Member kacskrz παρατήρησε μία συσκευή με το όνομα Cetus να αναφέρεται μέσα στον κώδικα του MIUI 12. Το XDA Developers ισχυρίζεται ότι επιβεβαίωσε τον ισχυρισμό εξετάζοντας τον κώδικα της τελευταίας κλειστής έκδοσης beta του MIUI 12, η ​​οποία φαίνεται να έχει κάποια αναφορά  με κάποιες λεπτομέρειες για το Cetus, συμπεριλαμβανομένου του παράγοντα φόρμας. Πρέπει να επισημάνουμε ότι η παρουσία του Cetus στον κώδικα MIUI 12 δεν σημαίνει απαραίτητα ότι η Xiaomi σκοπεύει να απελευθερώσει τη συσκευή, αλλά σίγουρα δείχνει ότι η εταιρεία το δοκιμάζει ενεργά.

Προφανώς, το Cetus είναι ένα πτυσσόμενο smartphone, το οποίο θα ήταν το πρώτο για τη Xiaomi εάν η συσκευή το έκανε ποτέ στην αγορά. Το Cetus διαθέτει Android 11, σε αντίθεση με πολλές συσκευές που η Xiaomi έχει αναβαθμίσει σε MIUI 12. Το XDA Developers ισχυρίζεται ότι ένα chipset Qualcomm Snapdragon τροφοδοτεί το Cetus, αν και δεν έχει αποκαλύψει ποιο ακριβώς. Ο ιστότοπος πιστεύει ότι «υπάρχει μια πολύ καλή πιθανότητα» ότι η Xiaomi εξοπλίζει το Cetus με μια σειρά 8xx SoC. Επιπλέον, το Cetus διαθέτει μια κύρια κάμερα 108 MP, μια ευνοϊκή ανάλυση των Xiaomi’s τελευταία.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή: https://www.notebookcheck.net/

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα