Ο Phil Spencer (Xbox) θεωρεί ότι ποτέ το 8Κ δεν θα γίνει το standart στα παιχνίδια! Εσείς τι λέτε?

Μοίρασε την γνώση...

Το αφεντικό του Xbox, Phil Spencer, πιστεύει ότι θα περάσει πολύς καιρός πριν η ανάλυση 8K γίνει στάνταρ στα βιντεοπαιχνίδια, αν πράγματι ισχύσει ποτέ.

banner

Η πιο ισχυρή επερχόμενη κονσόλα επόμενης γενιάς της Microsoft, το Xbox Series X, είναι σε θέση να τρέχει παιχνίδια σε “πραγματικό” 4K και μπορεί επίσης να εξάγει ανάλυση 8K για κάποιο περιεχόμενο.

Αλλά σε μια συνέντευξη με την Wired, ο Spencer έθεσε αμφιβολίες για το αν το 8K θα υιοθετηθεί ποτέ ευρέως στα παιχνίδια.

Google news

«Νομίζω ότι το 8K είναι τεχνολογία φιλοδοξίας», είπε. «Οι δυνατότητες εμφάνισης των συσκευών δεν είναι ακόμη εκεί. Νομίζω ότι απέχουμε χρόνια από το 8Κ που είναι – αν θα γίνει κιόλας κάποτε – στάνταρ στα βιντεοπαιχνίδια. ”

Govee Many GEOs Blackshark WW

Η Liz Hamren, επικεφαλής της μηχανικής παιχνιδιών στο Xbox, ανέφερε επίσης στην Wired, ότι δεν υπάρχουν εκεί έξω τόσες πολλές τηλεοράσεις 4K όπως πιστεύουν πάρα πολλοί.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή: https://www.videogameschronicle.com/


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram