Το PayPal κάνει… «Άνοιγμα» σε bitcoin και άλλα κρυπτονομίσματα!

Μοίρασε την γνώση...

Χαρακτηρίζοντας την ως «αναπόφευκτη» εξέλιξη, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της PayPal, Dan Schulman, έκανε γνωστό πως η διαδικτυακή εταιρεία πληρωμών ετοιμάζεται να λανσάρει μια νέα υπηρεσία, που θα επιτρέπει στους χρήστες να αγοράζουν, να διατηρούν και να πωλούν ψηφιακό νόμισμα στον ιστότοπο και τις εφαρμογές της.

Η αποτελεσματικότητα, η ταχύτητα και η ανθεκτικότητα των κρυπτονομισμάτων παρέχουν στους ανθρώπους οικονομικά πλεονεκτήματα, δήλωσε ο ίδιος.

Διαφήμιση

Οι επενδυτές του bitcoin επεφύλαξαν θερμή «υποδοχή» της ΄’ειδησης με αποτέλεσμα να αυξηθεί η αξία του κατά 5%..

Google news

«Η παγκόσμιά μας εμβέλεια, η γνώση περί ηλεκτρονικών πληρωμών, το διπλό δίκτυο και η ικανή ασφάλεια μαζί με τη γρήγορη χρήση, μας προσφέρουν την ευκαιρία και ευθύνη, ώστε να βοηθήσουμε στην κατανόηση, αγορά και λειτουργία αυτών των νέων μέσων συναλλαγής» δήλωσεεπίσης ο Schulman.

Cubot WW Tomtop WW

Σύμφωνα με όσα έγινα γνωστά, η νέα της υπηρεσία της PayPal, θα δώσει στους πελάτες τη δυνατότητα να διατηρούν και να ανταλλάσσουν κρυπτονομίσματα Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash και Litecoin χρησιμοποιώντας το ψηφιακό πορτοφόλι της εταιρείας.

Συγκεκριμένα, οι πελάτες της εταιρείας στις ΗΠΑ θα λάβουν πρόσβαση σε υπηρεσίες κρυπτογράφησης τις επόμενες εβδομάδες, αλλά δεν θα είναι σε θέση να πληρώσουν για προϊόντα και υπηρεσίες χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση έως τις αρχές του 2021.


Οι πελάτες της Venmo και επιλεγμένοι διεθνείς καταναλωτές του PayPal δεν θα έχουν υπηρεσίες κρυπτογράφησης μέχρι κάποιο χρονικό διάστημα το πρώτο εξάμηνο του 2021.

Να σημειωθεί ότι η πανδημία έχει πυροδοτήσει άνθηση στον κλάδο των διαδικτυακών πληρωμών και εταιρείες όπως το PayPal, το Square (SQ) και το Venmo το οποίο ανήκει η PayPal. Μάλιστα, η μετοχή της εταιρείας έχει υπερδιπλασιαστεί από την αρχή της κρίσης του covid-19.
Το PayPal δεν είναι η μόνη μεγάλη εταιρεία που στοιχηματίζει σε κρυπτονομίσματα. Η Square ξόδεψε 50 εκατομμύρια δολάρια για να αγοράσει περισσότερα από 4.700 bitcoin αυτόν το μήνα. Η Οικονομική Διευθύντρια της Square Amrita Ahuja είπε σε δημοσιογράφους εκείνη την εποχή ότι η εταιρεία πιστεύει ότι το bitcoin θα μπορούσε να είναι περισσότερο “πιο πανταχού παρόν νόμισμα” στο μέλλον.

Πηγή: https://www.naftemporiki.gr/


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram