Ρε τι θέματα έχει ο κόσμος!!! Τόσες ώρες θα χρειαστεί το προσωπικό του Μπάκιγχαμ για να αλλάξει την ώρα στα 1.000 ρολόγια τους!

Τα ρολόγια πήγαν πίσω μία ώρα, ένα γεγονός που θα επηρεάσει πολύ τον φόρτο εργασίας του προσωπικού της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας.

Όσοι εργάζονται στα βασιλικά καταλύματα, οι υπάλληλοι της Βασιλικής Συλλογής της Βασίλισσας Ελισάβετ συγκεκριμένα, θα χρειαστούν 40 ώρες για να γυρίσουν τους δείκτες πίσω στα περισσότερα από τα 1.000 ρολόγια της συλλογής.

Μόνο στο Κάστρο του Ουίνδσορ, η βασίλισσα έχει 400 ρολόγια. Άλλα 600 υπάρχουν στο Μπάκιγχαμ και περισσότερα από 50 στο παλάτι του Holyroodhouse.

Ο Fjodor van den Broek, επικεφαλής της συλλογής στο Κάστρο του Ουίνδσορ, είπε στο BBC ότι θα περάσει 16 ώρες γυρίζοντας πίσω τους δείκτες των 400 ρολογιών. «Είμαι βασικά μόνος μου και έχω έναν συνάδελφο στο Μπάκιγχαμ που αλλάζει όλα τα ρολόγια εκεί», αποκάλυψε ο ίδιος.

Είπε επίσης πως στις κουζίνες των παλατιών των βρετανών γαλαζοαίματων τα ρολόγια πηγαίνουν πάντα 5 λεπτά μπροστά: «Αυτό γίνεται για να φτάνει το φαγητό στην ώρα του».

Ο Fjodor περνά μία μέρα κάθε μήνα κουρδίζοντας τα ρολόγια του κάστρου…

Πηγή: https://www.newsbeast.gr/

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα