Στην τρίτη θέση έπεσε το Xiaomi Mi 10 Ultra στο Antutu! Δείτε τι έγινε σήμερα το πρωί….

Μοίρασε την γνώση...

Το ισχυρό Xiaomi Mi 10 Ultra έχει απομακρυνθεί από την κορυφαία θέση του στο κορυφαίο διάγραμμα απόδοσης smartphone AnTuTu για τον Σεπτέμβριο. Ο νέος κάτοχος της πρώτης θέσης στο πολύ γνωστό πρόγραμμα, είναι το iQOO 5 Pro ακολουθούμενο από το iQOO 5, και με τα δύο smartphone να διαχειρίζονται μέσες βαθμολογίες άνω των 660.000 πόντων. Και οι 10 κορυφαίες συσκευές διαθέτουν επεξεργαστές Snapdragon 865 ή 865 Plus.

banner

Δεν ήταν μεγάλη έκπληξη όταν το Xiaomi Mi 10 Ultra κατέλαβε τη νούμερο ένα θέση στο κορυφαίο διάγραμμα επιδόσεων smartphone AnTuTu για τον Αύγουστο, λαμβάνοντας υπόψη τις υψηλές προδιαγραφές που το διεκατέχει, την ισχυρή διαμόρφωση 16 GB + 512 GB και τον επεξεργαστή  Snapdragon 865 Qualcomm. Ωστόσο, η βασιλεία του Mi 10 Ultra στην κορυφή δεν υφίστατε πια και αιτία είναι τα δύο νέα κινητά της iQOO.

Η εταιρεία smartphone iQOO, που είναι μία από τις διάφορες μάρκες που ανήκει στην BBK Electronics (OnePlus, Realme, κ.λπ.), επέλεξε επίσης το Snapdragon 865 για τις συσκευές του, αν και οι διαμορφώσεις είναι χαμηλότερες από αυτές του Xiaomi Mi 10 Ultra: 12 GB + 256 GB. Ωστόσο, σύμφωνα με το AnTuTu, το iQOO βελτιστοποίησε προσεκτικά το SD 865 για τα iQOO 5 και iQOO 5 Pro για να διασφαλίσει ότι κάθε δράμι απόδοσης, θα διατίθεται στους χρήστες.

Google news

Όλοι οι συμμετέχοντες στο γράφημα έχουν κατορθώσει μέσες βαθμολογίες πάνω από 600.000 πόντους, με μερικούς εκπροσώπους να βασίζονται στην παραλλαγή Plus του SD 865 για να δημιουργήσουν καλά αποτελέσματα αναφοράς (Asus Zenfone 7 Pro, ROG Phone 3). Με το Snapdragon 875 5nm που αναμένεται να προκαλέσει αναταραχή όταν τελικά αποκαλυφθεί επίσημα, φαίνεται πιθανό η Qualcomm να έχει δεσμευτεί αυτό το συγκεκριμένο διάγραμμα για αρκετό καιρό ακόμη.

Dresslily WW ZTE Many GEOs

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr. 

Πηγή: https://www.notebookcheck.net/


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram