Τα Redmi Note 9S, Redmi Note 9 Pro (global) και Redmi 9 θα δούνε την MIUI 12 στις 20 Οκτωβρίου! Λίγη υπομονή λοιπόν….

Μοίρασε την γνώση...

Η Xiaomi κυκλοφόρησε ήδη την ενημέρωση MIUI 12 σε ένα σύνολο συσκευών της σε διαφορετικές περιοχές. Η εταιρεία ολοκλήρωσε επίσης τη διάθεση MIUI 12 για την πρώτη και τη δεύτερη παρτίδα και η διάθεση ξεκίνησε επίσης για την τρίτη παρτίδα.

Υπάρχουν ορισμένες κατάλληλες συσκευές που εξακολουθούν να περιμένουν την πολυπόθητη και αναμενόμενη έκδοση MIUI 12, συμπεριλαμβανομένων των Redmi Note 9S, Redmi Note 9 Pro, Redmi 9 και άλλων. Νωρίτερα, αναφέραμε ότι η ενημέρωση του MIUI 12 για το Redmi Note 9 Pro θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο.

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες, η ενημέρωση MIUI 12 έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει για τις Redmi Note 9S, Redmi Note 9 Pro (διεθνή) και Redmi 9 στις 20 Οκτωβρίου. Ας ελπίσουμε ότι ο OEM θα προχωρήσει με το χρονοδιάγραμμα από την ενημέρωση του MIUI 12 για αυτές οι συσκευές που ήταν υπό εξέταση για αρκετό καιρό.

Ωστόσο, η Xiaomi δεν έχει ακόμη κάνει επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την ενημέρωση MIUI 12 για αυτές τις συσκευές. Μέχρι το τέλος Οκτωβρίου, πιθανώς όλες οι συσκευές Xiaomi που θα μπορούσαν να υποστηρίξουν το MIUI 12 θα την έχουν λάβει. Οι χρήστες αυτών των συσκευών θα πρέπει να περιμένουν λίγο περισσότερο.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή: https://www.rprna.com/


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com