Τεχνικό πρόβλημα λέει ότι έχει η Amazon με τις πληρωμές με την Apple Card.

Την Παρασκευή, ώρα ΗΠΑ, ορισμένοι χρήστες του Amazon ανακάλυψαν ότι παρόλο που είχαν προηγουμένως αποθηκεύσει τον λογαριασμό της Apple Card στον λογαριασμό τους στο Amazon, ο λογαριασμός αυτός με κάποιο περίεργο τρόπο είχε διαγραφεί!

Η Amazon απάντησε ότι δεν απαγόρευσε σκόπιμα στους χρήστες τη χρήση της κάρτας Apple ως επιλογής πληρωμής και ότι το πρόβλημα προέκυψε εξαιτίας ενός κενού. Ένας εκπρόσωπος Τύπου της Amazon είπε σε μια δήλωση: “Το γνωρίζουμε ήδη για αυτό. Προκαλείται από ένα τεχνικό πρόβλημα. Εργαζόμαστε σκληρά και ελπίζουμε να το επιλύσουμε το συντομότερο δυνατό.”

Με την κάρτα Apple, οι χρήστες μπορούν να ολοκληρώσουν τις ανέπαφες πληρωμές μέσω του συστήματος Apple Pay, αλλά είναι επίσης και σαν πιστωτική κάρτα MasterCard με αριθμό πιστωτικής κάρτας και έχει τις ίδιες λειτουργίες με άλλες πιστωτικές κάρτες. Εξαιτίας αυτού, η Amazon επιτρέπει στους χρήστες να πληρώνουν με την Apple Card, αλλά η Amazon δεν υποστηρίζει τo Apple Pay.

Πέρυσι, το Bloomberg επεσήμανε ότι η Apple Card είναι μια «ελίτ» κάρτα, που σημαίνει ότι χρεώνει υψηλότερα τέλη συναλλαγής. Οι έμποροι δεν έχουν άλλη επιλογή από το να πληρώνουν περισσότερα στην κάρτα “ελίτ”.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή: https://www.ithome.com/

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα