Το Microsoft Edge αναμένεται να προσθέσει δύο πολύ χρήσιμα εργαλεία μέχρι τέλος του μήνα! Δείτε τι και πως θα λειτουργούν…

Ως μέρος μιας σημαντικής ενημέρωσης που θα κυκλοφορήσει αργότερα αυτόν τον μήνα, το Microsoft Edge αποκτά δύο εύχρηστες νέες δυνατότητες .

Το πρώτο είναι ένα εργαλείο σύγκρισης τιμών που θα σας επιτρέψει να προσθέσετε ένα προϊόν σε μια Συλλογή και, στη συνέχεια, κάνοντας κλικ σε ένα κουμπί θα μπορείτε να δείτε πόσο κοστίζει αυτό το είδος σε άλλους διαδικτυακούς χώρους λιανικής πώλησης. Αρχικά, το εργαλείο θα λειτουργήσει μόνο με καταστήματα στις ΗΠΑ, αλλά η Microsoft δήλωσε ότι σχεδιάζει να το κάνει πιο ενεργό στο μέλλον και να προσθέσει επιλογές για κουπόνια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μπορείτε να προσθέσετε ένα εργαλείο σύγκρισης τιμών στο Edge μέσω επεκτάσεων με δυνατότητα λήψης από τα καταστήματα Microsoft και Chrome Web. Επομένως, δεν λαμβάνετε καθόλου νέα λειτουργικότητα, αλλά είναι ένα καλό μπόνους όταν αυτές οι λειτουργίες λαμβάνουν επίσημη υποστήριξη.

Το άλλο σημαντικό νέο χαρακτηριστικό που μπαίνει στο Edge αυτόν τον μήνα είναι ένα εργαλείο για τη λήψη ενός στιγμιότυπου οθόνης ολόκληρης της ιστοσελίδας. Εάν διαθέτετε τηλέφωνο Android όπως το OnePlus 8 Pro ή κάποιο Xiaomi που έχουν το scrolling screenshot, είναι πιθανό να έχετε ήδη μια καλή ιδέα για το πώς θα λειτουργήσει αυτό το εργαλείο. Κάντε κλικ στην αντίστοιχη επιλογή μενού και το Edge θα μετακινηθεί αυτόματα προς τα κάτω στη σελίδα, ώστε να μπορείτε να καταγράψετε αυτό που θέλετε. Ο Tom Warren του Verge λέει ότι μια μελλοντική κυκλοφορία του Edge θα σας επιτρέψει να επισημάνετε τυχόν στιγμιότυπα οθόνης που τραβάτε με αυτήν τη λειτουργία χρησιμοποιώντας τη γραφίδα σας.

Ορισμένες από τις άλλες βελτιώσεις που προσθέτει η Microsoft στο Edge αυτόν τον μήνα περιλαμβάνουν τη δυνατότητα προσαρμογής νέων σελίδων καρτελών με τις δικές σας φωτογραφίες. Οι χρήστες του Pinterest θα χαρούν να ανακαλύψουν ότι σύντομα θα έχουν τη δυνατότητα να εξάγουν ιστότοπους, εικόνες και κείμενο που έχουν αποθηκεύσει σε μια συλλογή Edge σε πίνακες στο Pinterest. Μιλώντας για τις Συλλογές, η Microsoft δήλωσε ότι προσπαθεί να επιτρέψει στους χρήστες να τις εξάγουν σε email. Η εταιρεία ελπίζει επίσης να κυκλοφορήσει συγχρονισμό καρτελών και ιστορικού λίγο αργότερα αυτό το φθινόπωρο.

Εάν δεν χρησιμοποιείτε ήδη το Edge ως καθημερινό πρόγραμμα περιήγησης ιστού, οι βελτιώσεις που ανακοίνωσε σήμερα η Microsoft πιθανότατα δεν θα σας κάνουν να αλλάξετε. Ωστόσο, οι συχνοί χρήστες θα εκτιμήσουν πιθανώς τις αλλαγές. Και υπάρχουν περισσότεροι χρήστες Edge από όσο νομίζετε. Τον Απρίλιο, ο Edge πέρασε τον Firefox για να γίνει ο δεύτερος πιο δημοφιλής από τα πρόγραμμα περιήγησης στον υπολογιστή.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή: https://www.engadget.com/

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα