Το μουρμούρισμα της Google σας βρίσκει το τραγούδι που ψάχνετε!?!?

Η πιο πρόσφατη προσθήκη στις λειτουργίες του Google Search για κινητά είναι η εύρεση του τραγουδιού που ψάχνετε. “Ποιο είναι αυτό το τραγούδι;”, μπορείτε να ρωτήσετε την Google Assistant (στα Αγγλικά πάντα, αφού ακόμη δεν διατίθεται λειτουργία στα Ελληνικά) και η Ψηφιακή βοηθός θα περιμένει μετά από εσάς είτε να το τραγουδίσετε, είτε να το σφυρίξετε, είτε να το μουρμουρίσετε

Μπορείτε να φαλτσάρετε, να μην θυμάστε τα λόγια ή ακόμα και να σιγοτραγουδήσετε μόνο μελωδίες από ορχηστρικό μέρος κι η Google θα βάλει τα δυνατά της να σας δώσει πιθανά αποτελέσματα. Συγκεκριμένα θα σας παρουσιάσει τα τραγούδια με σειρά φθήνουσας πιθανότητας, παρουσιάζοντας το ποσοστό, στο οποίο ταιριάζει αυτό που δώσατε με το τραγούδι που σας εμφανίζει.

Η Google χρησιμοποιεί αλγόριθμους μηχανικής εκμάθησης για να μετατρέψει τον ήχο που θα δώσετε σε μια αλληλουχία που θα ταιριάξει με μελωδίες τραγουδιών και θα βρει αυτήν που ταιριάζει περισσότερο. Το μοντέλο δοκιμάστηκε με πολλές πηγές με ανθρώπους που τραγουδούσαν, σφύριζαν και μουρμούριζαν μαζί με τις αυθεντικές εκτελέσεις των τραγουδιών.

Η λειτουργία αυτή είναι διαθέσιμη μέσω της εφαρμογής Google Search για Android και iOS.

Πηγή: https://www.zougla.gr/

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

 

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα