Το Netflix αυξάνει τις χρεώσεις στα πακέτα του εν μέσω πανδημίας!

Τις τιμές των παγίων στα δύο από τα τρία πακέτα, που προσφέρει στην αμερικανική αγορά, ανεβάζει το Netflix, με τις αυξήσεις να έχουν άμεση ισχύ για τους καινούργιους συνδρομητές, που θα εγγραφούν από σήμερα και έπειτα στην υπηρεσία.

Ειδικότερα, οι αυξήσεις ισχύουν για τα δύο ακριβότερα πακέτα, το πιο δημοφιλές Standard και το Premium, με την τιμή του Basic να παραμένει προς το παρόν ίδια στα 8 δολάρια. Για το Standard και το Premium οι νέες τιμές που ισχύουν είναι 14 και 18 δολάρια, από 13 και 16 δολάρια αντίστοιχα.

Αναλυτές εκτιμούν ότι η αύξηση δεν θα έχει σημαντικές αρνητικές επιπτώσεις στη συνδρομητική βάση του Netflix, η οποία στη διάρκεια της πανδημίας γνώρισε σημαντική ανάπτυξη, ξεπερνώντας πλέον τα 193 εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο.

Διαφορετικά από τους νέους συνδρομητές, η αύξηση του μηνιαίου παγίου για τους παλιούς συνδρομητές δεν έχει άμεση ισχύ αλλά θα ξεκινήσει σε μερικές εβδομάδες. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Netflix διευκρινίζει ότι οι αυξήσεις τιμών περιορίζονται μόνο στις ΗΠΑ (συν τον Καναδά στον οποίο είχαν προηγηθεί) και δε σημαίνει απαραίτητα ότι θα επεκταθούν και στις υπόλοιπες αγορές. Όμως, αν κρίνουμε από το παρελθόν μάλλον η δήλωση αυτή δεν πείθει κανέναν.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή: https://www.deasy.gr/

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα