Το Redmi Note 7 πήρε MIUI 12 βασισμένο σε Android 10 ενημέρωση!

Μοίρασε την γνώση...

Υπήρξε πολλή κίνηση που σχετίζεται με το MIUI 12 τον τελευταίο καιρό, καθώς η Xiaomi θέλει να ολοκληρώσει την καμπάνια ενημέρωσης που ξεκίνησε πριν από πολλούς μήνες. Η τελευταία συσκευή που λαμβάνει ενημέρωση MIUI 12, βασισμένη σε Android 10 και είναι στον ορίζοντα, είναι το Redmi Note 7 με την Ευρωπαϊκή ROM. Μια beta σταθερή έκδοση του υλικολογισμικού είναι τώρα διαθέσιμη για το δημοφιλές smartphone Redmi.

banner

Η έκδοση λογισμικού σε αυτήν την περίπτωση είναι V12.0.2.0.QFGEUXM με ένα πακέτο OTA που έρχεται στα 818 MB και η έκδοση ROM πλήρους ανάκτησης μεγέθους 2,2 GB. Οι σύνδεσμοι λήψης και για τους δύο μπορούν να βρεθούν στις παρακάτω πηγές. Οι κάτοχοι του Redmi Note 7 θα πρέπει να βεβαιωθούν ότι έχουν δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας όλων των δεδομένων τους εκ των προτέρων και να γνωρίζουν ότι αυτή εξακολουθεί να είναι μια σταθερή έκδοση beta.

Διαφήμιση

Έχει δημοσιευτεί ένα changelog για αυτήν τη συγκεκριμένη ενημέρωση Redmi Note 7 MIUI 12 και οι πλήρεις λεπτομέρειες μπορούν να διαβαστούν πιο κάτω όπως δίνονται στ’ αγγλικά από την εταιρεία.

Google news

Control center

New: Swipe down from the upper left corner to open Notification shade and from the upper right corner to open Control center

Optimization: Control center layout in landscape mode

Fix: Custom toggles couldn’t be used in Second space or when Ultra battery saver was on

Dark mode

Optimization: Brightness and color improvements for wallpapers in Dark mode

System

Fix: Home screen went black and started flashing after unlocking in some cases

Lock screen

Fix: Custom signature didn’t appear on the Lock screen

Camera

New: New Pro mode features and descriptions

Το υλικολογισμικό περιλαμβάνει διάφορες διορθώσεις και νέες λειτουργίες Pro mode για το σύστημα κάμερας. Οι ενημερώσεις του Global και της Ινδονησίας MIUI 12 ROM για το Redmi Note 7 αναμένεται να κυκλοφορήσουν πριν από τα τέλη Οκτωβρίου, με το ενημερωμένο ROM της Ρωσίας για το smartphone με Snapdragon 660 να έρχεται σύντομα.

Banggood WW Govee Many GEOs

Την MIUI 12 την βρίσκεται σε αυτά τα δύο links: RPRNA Mi Community

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή: https://www.notebookcheck.net/


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram