Βρήκαμε το νέο Samsung Galaxy A02s στο Geekbench 4! Τι είδαμε….

Η Samsung ξεκίνησε τη γραμμή Galaxy A0x το 2020, προσφέροντας οθόνες 5,7 ιντσών και διπλές κάμερες για περίπου 110 $. Τώρα, υπάρχουν ενδείξεις ότι ο ΚΑΕ θα παρέχει και μια δεύτερη γενιά. Αυτό το πιθανό Galaxy A02 μπορεί να έχει εμφανιστεί στο Geekbench ως SM-A025F, αποκαλύπτοντας ότι μπορεί να έχει 3 GB μνήμης RAM και Android 10 (ενώ το A01 έχει 2 GB).

Τώρα, φαίνεται ότι αυτό το τηλέφωνο – το οποίο μπορεί να μετονομαστεί ως Galaxy M02 σε ορισμένες αγορές – έχει μια άλλη παραλλαγή AXXs. Αυτό υποδηλώνεται από ένα άλλο αποτέλεσμα σήμανσης για το SM-A025G, μια συσκευή που φαίνεται να έχει πολύ παρόμοιες προδιαγραφές.

Θα ήταν ωραίο να βάλουμε περισσότερο βάρος σε αυτήν την αναδυόμενη θεωρία του “Galaxy A02s” με έναν επεξεργαστή που έχει και ο υποτιθέμενος A02. Ωστόσο, σύμφωνα με το Geekbench, και οι δύο συσκευές εμφανίζουν το “QC_Reference_Phone” σε αυτό το πεδίο των πληροφοριών που εντοπίστηκαν για αυτούς, αντί ενός κωδικού-ονόματος ή αριθμού που θα μπορούσε να οδηγήσει καλύτερα σε εικασίες σχετικά με αυτό το SoC.

Ωστόσο, θα μπορούσε να ειπωθεί με βεβαιότητα ότι αυτό το ανώνυμο chipset 1.8GHz προέρχεται από την Qualcomm και ότι έχει 8 πυρήνες. Αυτό προκάλεσε φήμες ότι είναι στην πραγματικότητα ο Snapdragon 450. Ωστόσο, ίσως χρειαστεί λίγο χρόνο ακόμα προτού επιβεβαιωθεί η κυκλοφορία των νέων οικονομικών τηλεφώνων.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή: https://www.notebookcheck.net/

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram