Ο ΣΕΑΑ (Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων), ενημερώνει τους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις πως επί του παρόντος η προσέλευση στα συνεργεία και τις εκθέσεις αυτοκινήτων είναι νόμιμη και επιτρέπεται.
Μεταξύ των καταστημάτων που θα είναι ανοιχτά και εν μέσω καραντίνας είναι τα πρατήρια υγρών καυσίμων αλλά και τα συνεργεία αυτοκινήτων και μοτοσικλετών.
Για να επισκεφθεί κάποιος τις συγκεκριμένες επιχειρήσεις θα πρέπει να στείλει τον κωδικό «2» (μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα) με SMS στο 13033.
Σε αυτό το μήνυμα πρέπει ο πολίτης να δηλώνει:
το ονοματεπώνυμο του,
τη Διεύθυνση κατοικίας του και
τον λόγο που αντιστοιχεί στην έξοδο από το σπίτι.
«Ο τζίρος έχει πέσει. Δεν υπάρχει περίπτωση πελάτης αυτή τη στιγμή να θέσει σε προτεραιότητα την συντήρηση του αυτοκινήτου του, θα προσπαθήσει να καλύψει κάποιες άλλες ανάγκες», δήλωσε ο Γιώργος Αλικάκος, Γενικός Διευθυντής Αντιπροσωπίας Αυτοκινήτων στην περιοχή της Μεταμόρφωσης στην κάμερα της ΕΡΤ1.

![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.
Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.
Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας και ακόμη περισσότερες στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.
Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.