Αποκτήστε με 337€ από Τσεχία ΧΩΡΙΣ τελωνείο την έξυπνη ρομποτική σκούπα Roborock S5 Max με laser καθοδήγηση και δυνατότητα για υγρό και στεγνό καθάρισμα!

Μοίρασε την γνώση...

Το έαν πρέπει να πάρετε μία ρομποτική σκούπα…τα έχουμε πει χιλιάδες φορές…φυσικά και πρέπει! Και πως το ξέρω? Ε, τυχαίνει να έχω δύο από παλιά που με έχουν σώσει! Ευκαιρία να αποκτήσετε τώρα μία και εσείς από την Τσέχικη αποθήκη του Banggood, για να σας έρθει γρήγορα και φυσικά χωρίς τελωνείο, την έξυπνη ρομποτική σκούπα Roborock S5 Max με laser καθοδήγηση και δυνατότητα για υγρό και στεγνό καθάρισμα! Όσο για τιμή…337€ με το κουπόνι που θα σας δώσω και είναι σίγουρο ότι θα τα βγάλει τα λεφτά της η σκούπα σε λίγο καιρό!

Η Roborock S5 MAX είναι κατασκευασμένη από ABS. Μπορείτε να έχετε πλήρη έλεγχο πάνω στην σκούπα μέσω της εφαρμογής που την συνοδεύει, μέσω της οποίας μπορείτε ακόμα και να προγραμματίζετε το πότε και που θα καθαρίζει. Η σκούπα μόλις τελειώσει την δουλειά της, επιστρέφει μόνη της στην βάση φόρτισης για να φορτιστεί και αν είναι έτοιμη για χρήση για άλλη μία φορά. Η έξυπνη ρομποτική σκούπα έχει διπλή λειτουργία, και καθαρίζει αλλά και σφουγγαρίζει!


 

Για το σκούπισμα διαθέτει δοχείο χωρητικότητας 460ml, όπου συλλέγει όλα τα σκουπίδια που θα συναντήσει. Για το σφουγγάρισμα διαθέτει δοχείο χωρητικότητας 290ml, για να σφουγγαρίσει όλες τις επιφάνειες που εσείς θέλετε σε μία έκταση 200 m2. Έχει αναρροφητική δύναμη 2000Pa, ενώ ο θόρυβος που παράγει κατά την διάρκεια της λειτουργίας του είναι ≤ 60dB.

Το μοτέρ του έχει ισχύ 58W, δουλεύει με τάση 110-240V και έχει καλώδιο με ευρωπαϊκό φις. Εξάλλου η συγκεκριμένη σκούπα είναι Global Edition. Η σκούπα διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία Li-ion χωρητικότητας 5200mAh. Οι διαστάσεις της σκούπας είναι 35.30 x 35.00 x 9.65 cm, ενώ ζυγίζει 3.5 kg.


Ανεβαίνει εύκολα πάνω από 2cm υψηλά κατώφλια και χαλιά. Η σκούπα αλλάζει αυτόματα σε λειτουργία turbo κατά τον καθαρισμό χαλιών. Το ρομπότ θα φορτίσει αυτόματα όταν η ισχύς της μπαταρίας του είναι μικρότερη από 20%, και θα αξιολογήσει τον απαιτούμενο χρόνο φόρτισης ανάλογα με την περιοχή της άπλυτης περιοχής. Όταν η ισχύς είναι επαρκής, το ρομπότ θα συνεχίσει να καθαρίζει την βρώμικη περιοχή που άφησε πριν.

Ο αισθητήρας LDS υψηλής ακρίβειας με λέιζερ ανιχνεύει το δωμάτιο στις 300 σ.α.λ. Οι προσαρμοστικοί αλγόριθμοι στη συνέχεια, υπολογίζουν την πιο αποτελεσματική διαδρομή καθαρισμού γύρω από τα δωμάτια και τα εμπόδια. Μέσω της εφαρμογής μπορείτε να ορίσετε περιοχές που δεν θα σφουγγαριστούν ή δεν θα σκουπιστούν.

Για ν’ αποκτήσετε την έξυπνη ρομποτική σκούπα Roborock S5 MAX από την τσέχικη αποθήκη του Banggood ΧΩΡΙΣ τελωνείο φυσικά και με μόλις 337€, κάνετε πρώτα log-in στον λογαριασμό σας εκεί και μετά πατάτε στο μπάνερ από κάτω. Όταν θα σας ζητηθεί το κουπόνι, δίνετε το BGRERS5MAX.

 

 


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com