Αποκτήστε με 57.78€ τον πανίσχυρο router AX1800 1775Mbps 5-Core Wi-Fi 6 της Xiaomi από το Banggood πάντα με ασφάλεια τελωνείου!

Η Xiaomi έχει από παλιά που μας δείχνει δυνατούς router. Και που το ξέρω…το ξέρω γιατί είμαι ο μόνος εδώ και χρόνια που σας δίνω την εφαρμογή διαχείρισης αυτών των router στα ελληνικά. Μπορεί να έχω κάμποσο καιρό να την ενημερώσω, για να πω την αλήθεια, αλλά αλλαγές δεν έχουν υπάρξει, και στο Playstore έχει μείνει μία γενιά πίσω! Σας βρήκα λοιπόν τον πολύ καλό router AX1800 1775Mbps 5-Core Wi-Fi 6 της Xiaomi από το Banggood με το κουπόνι που θα σας δώσω, σε τιμή χώμα, μόλις 57.78€!

Ο νέος αυτός ρούτερ της Xiaomi, διαφέρει πολύ και από θέμα εμφάνισης απ’ όλους τους ρούτερ αλλά και με τα χαρακτηριστικά που έχει, τον κάνει σίγουρα πολύ ελκυστικό στον να τον αποκτήσετε!

Από θέμα σχεδιασμού, δεν είναι ο συνηθισμένος ρούτερ, με τις κεραίες που εξέχουν σαν κέρατα, αλλά ένα πολύ φουτουριστικό σχεδιασμό, με σχήμα κύβου, που φέρει τ’ όνομα Cool Black Magic Cube. Κεραίες βέβαια έχει, για να έχει αυτές τις φοβερές αποδόσεις, αλλά είναι κρυμμένες, αλλά μπορούν να επιτύχουν κάλυψη σήματος 360 μοιρών. Για να παραμείνει η συσκευή δροσερή λόγο σχήματος, η εταιρεία έχει ενσωματώσει μια εσωτερική δομή ψύξης με σχήμα ανάλογο του ρούτερ. Εκτός αυτού, έχει ακόμα ενσωματώσει και ένα μεγάλο αγωγό μεταφοράς θερμοκρασίας αλλά και μία μεγάλη μεταλλική ψύκτρα. Ο συνδυτασμός αυτών των τριών στοιχείων διατηρούν τον ρούτερ της Xiaomi πάντα δροσερό!

Από θέμα τεχνικών χαρακτηρσιτικών, η Xiaomi έχει εφοδιάσει τον AX1800 μ’ ένα πενταπύρηνο επεξεργαστή της Qualcomm (4 Χ A53 1.2GHz + NPU) IPQ6000, 256MB RAM, 128MB ROM. Από θέμα σύνδεσης θα βρείτε 1 gigabit WAN port, 3 gigabit LAN port, ενώ ασύρματα υποστηρίζει συχνότητες 2,4GHz / 5GHz. Για να βοηθήσει το ασύρματο δίκτυο του ρούτερ, η Xiaomi έχει προσθέσει και δύο ανεξάρτητους ενισχυτές σήματος υψηλής απόδοσης Qorvo.

Ο συνδυασμός όλων αυτών επιφέρει μία τελική βελτίωση από θέμα κάλυψης κατά 50%, ενώ την ίδια στιγμή αυξάνει την ισχύ του σήματος κατά 4dB. Έτσι στο τέλος έχουμε μία ταχύτητα  ασύρματης μετάδοσης στα 1775Mbps. Πως μεταφράζεται αυτή η ταχύτητα σε απλά λόγια….μπορείτε να κατεβάσετε μια ταινία HD σε 8 δευτερόλεπτα μόλις!!! Δεν νομίζω ότι χρειάζεται κάτι άλλο να πω!

Χάρις την νέα τεχνολογία OFDMA (Orthogonal Frequency-Division Multiple Access), ο AX1800 έχει την δυνατότητα αποστολής δεδομένων σε πολλές συσκευές με μία μόνο μετάδοση. Βέβαια τα έξτρα χαρακτηριστικά του AX1800 δεν τελειώνουν εκεί. Υποστηρίζει δικτύωση πλέγματος, όπου συνδέεται σταθερά με μέχρι και 128 συσκευές. Επίσης έχει μία δωρεάν τρίμηνη συνδρομή στο Tencent Accelerator, που θυμάμαι παλιά από τους δικούς μου τους ρούτερ, είναι πολύ καλή!

Φυσικά για να έχετε πλήρη και σωστή εκμετάλλευση όλων αυτών, καλό είναι να έχετε από τις τελευταίες συσκευές, όπως το Mi 10, για να μπορείτε να εκμεταλλευτείτε πλήρως το WiFi 6 που υποστηρίζει και ο ρούτερ αλλά και το κινητό!

Για να κάνετε δικό σας τον Xiaomi router AX1800 στα 57.78€, πρώτα θα κάνετε log-in στον λογαριασμό σας από κάποιο browser και μετά πατάτε το μπανεράκι από κάτω. Όταν θα σας ζητηθεί κουπόνι, εσείς θα δώσετε το BGRAX1800!

 

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα