Αποκτήστε με λιγότερο από 5€ ψηφιακό οξύμετρο για να μετράτε τον κορεσμό σας και τους παλμούς σας με ασφάλεια!

Σας έχω πει εδώ πάρα πολλές φορές, αλλά και είμαι σίγουρος ότι έχετε διαβάσει και αλλού, πόσο χρήσιμο είναι ένα οξύμετρο ειδικότερα στην covid εποχή! Και αυτό γιατί έτσι μπορείτε να παρακολουθείτε τον κορεσμό σας και να δείτε εάν αυτό που αισθάνεστε είναι πραγματική δύσπνοια ή όχι αλλά και τους παλμούς σας, ώστε να μπορείτε μετά να ενημερώνετε σωστά τον ιατρό σας και να σας δίνει σωστές οδηγίες! Και επειδή δεν είναι ανάγκη να δώσετε και μία περιουσία, νομίζω με μόλις 4.99€ που σας βρήκα την προσφορά στο Cafago, θα πάρετε από ένα για όλη την οικογένεια!

Το ψηφιακό οξύμετρο που σας βρήκα είναι σε χρώμα μπλε και άσπρο. Κατασκευασμένο από ABS, διαθέτει οθόνη LCD για να δείτε εκεί τις ενδείξεις από τον κορεσμό σας αλλά και τους παλμούς σας. Μπορεί και μετράει από 30 έως και 240 παλμούς το λεπτό, με ακρίβεια ±1BPM. Για τον κορεσμό μετράει με ακρίβεια ±2% στο διάστημα 80%-99%, ±3% στο διάστημα 70%-79%.

 

Στην περίπτωση που καταγράψει στον κορεσμό νούμερα κάτω από 90 ή πάνω από 100, το νούμερο αναβοσβήνει για να σας δείξει ότι πρέπει να προσέξετε και να ζητήσετε ιατρική βοήθεια. Αντιστοίχως, στους παλμούς εάν είναι κάτω από τους 60 παλμούς το λεπτό ή πάνω από 130 και εκεί αναβοσβήνει το νούμερο για να σας προειδοποιήσει για το ίδιο πράγμα. Για να λειτουργήσει το ψηφιακό οξύμετρο χρειάζεται 2 x AAA μπαταρίες. Οι διαστάσεις του είναι 55 x 30 x 32mm και ζυγίζει 26g.

Για να το αποκτήσετε με μόλις 4.99€ δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα εκτός από το να πατήσετε το μπανεράκι από κάτω. Όσο για τελωνείο, με αυτή την τιμή δεν χρειάζεται κανένα άγχος!

 

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα