Αποκτήστε σήμερα με 16€ τα Xiaomi QCY T9S TWS από Τσεχία, ΧΩΡΙΣ τελωνείο από το Banggood!

Μοίρασε την γνώση...

Την εταιρεία QCY σας την έχω αναφέρει και άλλες φορές, αφού συνεργάζεται με την Xiaomi και φτιάχνει φοβερά ποιοτικά ασύρματα ακουστικά. Μάλιστα πρόσφατα σας παρουσίασα τα QCY T1 Pro, που παρέλαβα για μένα, οπότε όπως καταλαβαίνετε είναι μία μάρκα που προτιμώ και σίγουρα συστήνω και σε άλλους. Έτσι σήμερα σας βρήκα άλλο ένα μοντέλο ασύρματων ακουστικών από την QCY, τα QCY T9S TWS, σε τιμήπου πιο κάτω δεν θα βρείτε και με μόλις 16.33€, άρα και χωρίς πρόβλημα με το τελωνείο, να γίνουν δικά σας με το κουπόνι που θα σας δώσω από την Τσέχικη αποθήκη του Banggood για να σας έρθουν και άμεσα.

banner

Τ’ ασύρματα ακουστικά QCY T9S, συνδέονται με το κινητό σας μέσω Bluetooth 5.0. Τ’ ακουστικά φέρουν πιστοποίηση IPX4 που σημαίνει ότι είναι αδιάβροχα και μπορείτε να τα φοράτε στη βροχή ή να μην φοβάστε τον ιδρώτα. Μένουν συνδεδεμένα μέχρι και τα 10 μέτρα απόσταση, ενώ μπορείτε να μιλάτε μέχρι και 4 ώρες ή ν’ ακούτε μουσικά μέχρι και 4 -5 ώρες συνέχεια. Η μπαταρία κρατάει στις 20 ώρες περίπου με την βοήθεια της βάσης φόρτισης.

 

Τα πρωτόκολλα επικοινωνίας BT που υποστηρίζει είναι HFP / HSP / A2DP / AVRCP / SBC. Η μπαταρία που φέρει η βάση φόρτισης είναι χωρητικότητας 380mAh. Όταν είναι να φορτίσετε την βάση, σύσταση και της εταιρείας είναι να μην χρησιμοποιείτε flash ή γρήγορο φορτιστή.

Google news

Τ’ ασύρματα ακουστικά QCY T9S φέρουν ειδικό αντιολισθητικό σχέδιο από το αυτί, ώστε να παραμένουν σταθερά, η μακρυά φόρμα τους δεν δημιουργεί πόνο και δεν είναι εύκολο να πέσει. Χάρις στο BT5.0 που υποστηρίζει, έχει χαμηλή καθυστέρηση και κατανάλωση ενέργειας. Η κοινή χρήση πληροφοριών διπλού αυτιού καθιστά τη σύνδεση πιο σταθερή. Εύκολο στη χρήση, απλώς ανοίξτε το κάλυμμα και το ακουστικό θα ενεργοποιηθεί αυτόματα και θα συνδεθεί με το κινητό σας.

Atlas VPN Goboo [CPS] Many GEOs

 

Στα QCY T9S έχετε την δυνατότητα να προσαρμόσετε το δικό σας στυλ με τη δική σας εφαρμογή, όπως προσαρμοσμένο κουμπί, διαγραφή εγγραφών σύνδεσης, εργοστασιακή ρύθμιση με ένα πάτημα, εύρεση ακουστικών. Όπως σας είπα η βάση φόρτισης έχει 20 ώρες διάρκειας ζωής μπαταρίας, 70 ώρες αναμονής, 4 ώρες κλήσης και 2 ώρες γρήγορης φόρτισης.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

 


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram