Άρχισαν οι πρώτες επιπλοκές από την καραντίνα….αυξήθηκαν οι καθυστερήσεις σε ΕΛΤΑ και κούριερ! (video)

Το ηλεκτρονικό εμπόριο αλλά και η απαγόρευση στις μετακινήσεις, έχουν φέρει αυξημένες ουρές στα ΕΛΤΑ αλλά και τεράστιο όγκο δουλειάς στις εταιρείες κούριερ, καθώς οι πολίτες, λόγω του lockdown, έχουν στραφεί στις αγορές, μέσω διαδικτύου.

Οι αποστάσεις τηρούνται αλλά η αναμονή είναι μεγάλη.

Η υποστελέχωση των ΕΛΤΑ, κάνει ακόμη πιο δύσκολη την εξυπηρέτηση των πολιτών, καθώς, σύμφωνα με τους υπεύθυνους, τον περασμένο Φεβρουάριο δραστηριοποιούνταν, από την περιοχή της Λαχαναγοράς μέχρι την Καλαμαριά, 180 ταχυδρόμοι, ενώ αυτή τη στιγμή εξυπηρετούν μόνο 90.

Η αύξηση της κίνησης στις εταιρείες κούριερ αγγίζει, αυτή τη στιγμή, το 60%, ενώ, ενόψει της εορταστικής περιόδου, αναμένεται να αυξηθεί ακόμη περισσότερο.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα