Αυτό είναι το Δεύτερο update που βελτιώνει τις επιδόσεις του PS5!!!

Μόνο δύο εβδομάδες έχουν περάσει από την κυκλοφορία του PS5 και την αυγή της νέας γενιάς κονσόλων και η Sony κυκλοφορεί ήδη το δεύτερο update που θα εισάγει βελτιώσεις στις επιδόσεις της κονσόλας.

Δυστυχώς, παρόμοια με το πρώτο update, δεν γίνεται σαφές το τι ακριβώς αλλάζει, καθώς το μόνο που παρέχεται στους χρήστες είναι ένα άκρως λακωνικό patch note, το οποίο απλά λέει το αυτονόητο: “Το update του λογισμικού συστήματος βελτιώνει τις επιδόσεις του συστήματος”.

Μέχρι στιγμής, χάρη στο πρώτο update διόρθωσε το bug που υπήρχε με το download queue, παρόλα αυτά παραμένουν αρκετά ακόμα πράγματα που πρέπει να εξεταστούν στο άμεσο μέλλον, όπως είναι λογικό σε κάθε launch μίας νέας κονσόλας.

Τέλος, το system update 20.02-02.26.00 θα έχει μέγεθος 886 MB, παρόμοια με το προηγούμενο.

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα