Black Friday…. Ιστορίες τρόμου από υπαλλήλους που ήταν εκεί και τα είδαν όλα!!!!

Η Black Friday μας μαθαίνει πολλά για τον εαυτό μας. Ξαφνικά έχουμε καινούργιες ανάγκες που πρέπει να καλύψουμε σε μία μόνο ημέρα. Καινούργια παπούτσια. XBOX. Βούρτσα για να ξύνεις την πλάτη. Έχει έκπτωση 60%; Τότε ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι το χρειάζεσαι. Και εδώ αρχίζει το πράγμα και γίνεται λίγο επικίνδυνο. Γιατί δεν είσαι ο μόνος. Είστε πολλοί. Και κουρασμένοι. Τι συμβαίνει όταν έχεις συγκεκριμένο αριθμό προσφορών αλλά ΠΟΛΛΟΥΣ κουρασμένους ανθρώπους, σε έναν χώρο;

Ο Κάρτμαν είναι αρνάκι γάλακτος μπροστά σε αυτό που γίνεται την Black Friday. Αυτές είναι οι πιο τρομακτικές ιστορίες που έχουν μοιραστεί υπάλληλοι απ’ όλον τον κόσμο, για την εμπειρία που είχαν κατά τη διάρκεια της πιο απαιτητικής ημέρας του χρόνου στις πωλήσεις.

Μαμάδες-fighters στον διάδρομο με τα παιχνίδια.
Δύο μαμάδες-fighters, συναντήθηκαν στον διάδρομο με τα αυτοκίνητα για μωρά. Άρπαξαν το ίδιο. Το πεδίο μάχης ήταν έτοιμο. Η μία είχε λίγο ύφος, η άλλη έκανε μία απότομη κίνηση, η κατάσταση ξέφυγε. Η μαμά-fighter 1, τράβηξε το κουτί απότομα και το έσπρωξε πάνω στη μαμά-fighter 2. Πού να ’ξερε ότι η αντίπαλος είχε μόλις κάνει χειρουργείο ανοιχτής καρδιάς. Αίμα. Πολύ. Στον διάδρομο με τα παιχνίδια της Walmart. Φήμες λένε ότι η μαμά-fighter 1, αγόρασε τελικά το αυτοκινητάκι και έφυγε.

Εκδίκηση με καφέ.
Μία πελάτισσα βρήκε αυτό που έψαχνε. Αλλά θεώρησε ότι η έκπτωση δεν ήταν αρκετή για τον προϋπολογισμό της. Περίμενε κάτι ακόμη καλύτερο. Ο υπάλληλος της είπε ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι, και ότι το κατάστημα είχε συγκεκριμένη πολιτική στις προσφορές του. Και εκείνη είχε μαζί της καφέ. Άρχισε να ρίχνει τον καφέ στο πάτωμα, αργά και βασανιστικά, κοιτώντας τον υπάλληλο κατάματα.

Σχέδιο εκκένωσης.
Υπάρχουν οι μάχιμοι, αυτοί που δεν έχουν κανένα πρόβλημα να περιμένουν με τις ώρες στην ουρά και να παίξουν μπουνιές για ένα καλσόν ή μία πετσέτα που κοστίζει $2 αντί για $20. Υπάρχουν οι πιο μαζεμένοι, που προτιμάνε να κάνουν ψώνια μόνοι τους ή ακόμη καλύτερα, online. Και υπάρχει μία κοπέλα που είχε αποφασίσει ότι θα έχει όλο το μαγαζί δικό της. Ζήτησε από τον υπάλληλο να πει στους υπόλοιπους πελάτες να της αδειάσουν τη γωνιά και να φύγουν. Α, και ήταν πολύ όμορφη – σκέφτηκε ότι αυτό θα έπειθε τον υπάλληλο να διώξει τους πελάτες και ίσως να χάσει τη δουλειά του για πάρτη της. Ο υπάλληλος βέβαια αρνήθηκε. 10 λεπτά αργότερα, εντελώς τυχαία, χτύπησε ο συναγερμός. Το κτίριο εκκενώθηκε. Η κοπέλα οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα.

Μία έκπληξη μέσα σε ένα στεγνωτήριο.
Βρισκόμαστε στο Best Buy. Είναι 6 το απόγευμα. Και μέσα στο κατάστημα βρίσκονται πάνω από 1.500 άτομα. Ξέρεις τι σημαίνει αυτό; Εκνευρισμός, ιδρώτας και τεράστιες ουρές. Δύσκολες καταστάσεις με τεράστιο όγκο παραπόνων. Όποιος έχει δουλέψει εξυπηρέτηση σε περίοδο προσφορών, ξέρει. Αλλά δεν έχει ακούσει ποτέ αντίστοιχο παράπονο. Όταν το άκουσαν οι υπάλληλοι πανικοβλήθηκαν και σκέφτηκαν πολλά πράγματα, ταυτόχρονα.

“Ψυχραιμία. Να δούμε αν ισχύει στ’ αλήθεια”. Και, στ’ αλήθεια, ίσχυε. Άνοιξαν ένα στεγνωτήριο και είδαν ότι κάποιος είχε κάνει μέσα την ανάγκη του. Φαίνεται ότι αντιμετώπισε το απόλυτο δίλημμα: Ήθελε τουαλέτα αλλά δεν άντεχε στην ιδέα να αφήσει τη θέση της στην ουρά. Και δεν υπήρχε περίπτωση να εμπιστευτεί κανέναν εκεί μέσα για να του ζητήσει να της κρατά τη θέση.

Πατερίτσες-όπλο.
Ένας πελάτης δεν έβρισκε με τίποτα αυτό που έψαχνε. Είχε και σπασμένο πόδι και είχε εκνευριστεί. Είχε σημαντικό μειονέκτημα, σε σχέση με τους υπόλοιπους που είχαν 100% λειτουργία και στα δύο πόδια. Αλλά εκείνος είχε ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Πατερίτσες. Τις οποίες σκέφτηκε ότι είναι καλή ιδέα να χρησιμοποιήσει για να χτυπήσει τον υπάλληλο του καταστήματος που δεν μπορούσε να βρει αυτό που έψαχνε.

Κλέφτης ουρών αστακού.
Μία πελάτισσα σκέφτηκε ότι το χάος της Black Friday της έδινε την κατάλληλη ευκαιρία να χώσει κάτι στο παντελόνι της κρυφά. Το έκανε. Με κατεψυγμένες ουρές αστακού. Μέσα στο παντελόνι της.

Γιαγιά με ταλέντο στο κλάδεμα.
Ηλικιωμένη κυρία μπαίνει σε κατάστημα με υφάσματα. Έχει έναν συγκεκριμένο στόχο: να αγοράσει το φούξια ύφασμα που μία μόνο ημέρα έχει 60% έκπτωση. Φοβερό deal. Αλλά αδικείται. Μπροστά της είναι μία κοπέλα που είχε το θράσος να πάρει ΟΛΟ το ύφασμα με το συγκεκριμένο φούξια χρώμα. Ζητά εξηγήσεις. Τις παίρνει. Η κοπέλα εργάζεται σε μία οργάνωση που υποστηρίζει γυναίκες με καρκίνο του μαστού. Και με δικά της έξοδα, τους φτιάχνει κουβέρτες για χριστουγεννιάτικο δώρο στις γυναίκες που αντιμετωπίζουν την ασθένεια. Είχε κάνει ειδική παραγγελία αυτή τη φορά ώστε να μπορέσει να επωφεληθεί από την προσφορά. Δακρύσατε; Η ηλικιωμένη κυρία πάντως όχι. Αντέδρασε γρήγορα, με ΤΑΚΛΙΝ.

Μισό! Έχει happy ending.
Για να μη μισήσεις το ανθρώπινο είδος φεύγοντας από εδώ, πρέπει να ακούσεις κι αυτήν την ιστορία. Μία υπάλληλος σε κατάστημα με είδη σπιτιού, περνούσε μία δύσκολη φάση της ζωής της. Όλα γύρω της ήταν χριστουγεννιάτικα, γεμάτα χρώματα, γκλίτερ και σαχλαμάρες και εκείνη ήθελε απλώς να μείνει στο κρεβάτι της και να μη δει άνθρωπο. Ένας πελάτης έπιασε το vibe της. Έκανε τα ψώνια του και φεύγοντας της άφησε ένα δωράκι, έκπληξη! Ένα κεράκι. Από το 1983, δεν τον έχει ξαναδεί ποτέ αλλά κάθε φορά, όταν ζει την τρέλα της Black Friday, σκέφτεται το κεράκι και τα ξεχνάει όλα.

Βλέπεις; Δεν είναι όλες οι ιστορίες της Black Friday ιστορίες τρόμου. Υπάρχουν όμορφες ιστορίες. Ακόμη κι αν φέτος θα είναι όλα διαφορετικά: χωρίς τις ουρές, τις φωνές, τα σπρωξίματα. Online. Έτσι δεν προτιμάς να κάνεις τις αγορές σου; Και μπορείς να βρεις πράγματα που χρειάζεσαι όλο τον χρόνο, όχι μόνο μία ημέρα, όπως είναι η ασφάλειά σου, η οποία μόλις έγινε πιο οικονομική για σένα!

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα