Δείτε πως μπορείτε πια να προγραμματήσετε σ’ ένα κινητό Android πότε θα στείλει το μήνυμα σας μέσω του Google Messages!

Μπορείτε τελικά να χρησιμοποιήσετε την τυπική εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων κειμένου Android, τα Google Messages, για να προγραμματίσετε την αποστολή των κειμένων σας. Η λειτουργία, που ζητήθηκε από καιρό από τους χρήστες, κυκλοφορεί ως ενημέρωση από την πλευρά του διακομιστή για όλους τους χρήστες του Google Messages, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να κατεβάσετε τίποτα για να το χρησιμοποιήσετε. Ωστόσο, η επιλογή προγράμματος είναι αποθηκευμένη σε ένα θαμμένο μενού, οπότε δείτε τι πρέπει να κάνετε για να το βρείτε:

Πώς να προγραμματίσετε κείμενα στην εφαρμογή Google Messages:

  1. Συντάξτε ένα νέο κείμενο στην εφαρμογή.
  2. Όταν είστε έτοιμοι να ορίσετε μια ώρα αποστολής, πατήστε παρατεταμένα το κουμπί “Αποστολή” για να ανοίξετε το μενού λεπτομερειών κειμένου.
  3. Το μενού περιλαμβάνει αρκετούς προ-ορισμένους χρόνους αποστολής για να διαλέξετε, όπως “Αργότερα σήμερα, 6:00 μ.μ.” και “Αύριο, 8:00 π.μ.” (Σε περίπτωση που είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιείτε αυτό το κρυφό μενού, μπορείτε επίσης να προσθέσετε μια γραμμή θέματος ή να επισημάνετε ένα μήνυμα ως “Επείγον.”)
  4. Εάν θέλετε να επιλέξετε μια πιο συγκεκριμένη ώρα, πατήστε “Επιλογή ημερομηνίας και ώρας”.
  5. Ορίστε την ημέρα και την ώρα που θέλετε να αποσταλεί το κείμενο.
  6. Πατήστε “Αποθήκευση” για επιβεβαίωση του χρόνου παράδοσης.
  7. Μόλις περάσει ο χρόνος αποστολής, το Google Messages θα στείλει το κείμενο αυτόματα.

Τα μη απεσταλμένα προγραμματισμένα κείμενα είναι ορατά σε ένα νήμα συνομιλίας, αλλά έχουν ένα εικονίδιο ρολογιού δίπλα τους. Εάν αποφασίσετε ότι θέλετε να ακυρώσετε ή να επεξεργαστείτε τα προγραμματισμένα κείμενα σας, ανοίξτε τη συνομιλία και πατήστε το μη απεσταλμένο κείμενο. Από εκεί μπορείτε να διαγράψετε το μήνυμα ή να αλλάξετε τον χρόνο αποστολής.

Μην ανησυχείτε αν δεν βλέπετε ακόμα τις νέες επιλογές προγραμματισμού στα Μηνύματα Google. Η Google δεν ενεργοποιεί ταυτόχρονα τους διακόπτες για όλους. Ορισμένοι χρήστες θα πρέπει να περιμένουν λίγο περισσότερο για να εμφανιστεί ο προγραμματιστής, αλλά μην το βάλετε κάτω. Ευτυχώς, στο μεταξύ υπάρχουν και άλλοι τρόποι προγραμματισμού κειμένων στο Android.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα