Δείτε το Xiaomi Mijia Paipai, ένας ασύρματος HDMI μεταδότης για streaming περιεχόμενο με ανάλυση έως και 1080p!

Μοίρασε την γνώση...

Έχουν περάσει μερικοί μήνες από τότε που η Xiaomi αποκάλυψε το Mi TV Stick, ν απάντησή του Amazon Fire TV Stick. Τώρα, η κινεζική εταιρεία κυκλοφόρησε μια συσκευή που μοιάζει με το Google Chromecast. Ωστόσο, το Mijia Paipai είναι λίγο διαφορετικό από το Mi TV Stick ή το Chromecast, καθώς είναι ένας ασύρματος πομπός HDMI.

banner

Το Xiaomi Mijia Paipai περιλαμβάνει δύο μονάδες – η μία συνδέεται στην οθόνη και η άλλη στον υπολογιστή. Σύμφωνα με μια λίστα στο AliExpress, το Paipai χρησιμοποιεί δίκτυα 2,4 GHz και 5 GHz για τη μετάδοση δεδομένων μεταξύ των δύο μονάδων σε απόσταση έως και 10 μέτρων μεταξύ τους. Προφανώς, το Mijia Paiai θα προσφέρει χαμηλότερη καθυστέρηση όσο πιο κοντά έχετε τις δύο μονάδες, αλλά δεν έχουμε ακόμη βρει κριτικές για τη συσκευή στο διαδίκτυο.

Διαφήμιση

Το Mijia Paipai μπορέι να μεταδίδει έως και 1080p στα 60 Hz. Η λίστα προϊόντων του AliExpress αναφέρει ότι η συσκευή είναι συμβατή με τα Windows 7 και macOS 10.10 ή νεότερα. Ως εκ τούτου, δεν είναι σαφές εάν το Mijia Paipai θα λειτουργήσει σε άλλα λειτουργικά συστήματα όπως το Linux και το Android. Αν σας ενδιαφέρει το Mijia Paipai θα το βρείτε στα 47.31€ στο AliExpress πριν από οποιεσδήποτε εκπτώσεις.

Google news

 

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.

Banggood WW Hekka


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή: https://www.notebookcheck.net/Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram