Δωρεάν games και data για την καραντίνα προτείνουν οι επιστήμονες στην Αγγλία φυσικά!

Μοίρασε την γνώση...

Επειδή οι ηλικίες 18-29 δεν συμμορφώνονται με τα μέτρα.

banner

Στη Μ. Βρετανία, εκεί όπου η καραντίνα καλά κρατεί λόγω του κορωνοϊού COVID-19, το SAGE (Scientific Advisory Group for Emergencies), παρατηρεί ότι η συμμόρφωση με τους περιορισμούς Covid-19 για τις ηλικίες 18-29 είναι μικρότερη σε σχέση με τις μεγαλύτερες ηλικίες, λόγω “μη εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση”.

Για τον λόγο αυτό, η έρευνα του SAGE ζητάει να δίνεται τόσο οικονομική ενίσχυση στους νέους, όσο δωρεάν δεδομένα για το κινητό τους, υπηρεσίες streaming και δωρεάν games! Η αναφορά λέει ότι “Οι νέοι προσανατολίζονται περισσότερο σε άμεσες εμπειρίες και ανταμοιβές απ’ ότι σε μακροπρόθεσμες συνέπειες. Επομένως οι παρεμβάσεις θα πρέπει να παρέχουν βραχυπρόθεσμες ανταμοιβές, όπως υπηρεσίες streaming και gaming για όσα άτομα θα πρέπει να απομονωθούν”.

Google news

Η έρευνα έχει τον τίτλο “Αυξανόμενη προσήλωση στις προληπτικές συμπεριφορές του Covid-19 στους νέους” και έχει συνταχθεί από το Scientific Pandemic Influenza Group on Behaviours (SPI-B). Η αναφορά αυτή εστάλη στις 22 Οκτωβρίου, εννέα ημέρες πριν ο πρόεδρος της Μ. Βρετανίας Boris Johnson ανακοινώσει το lockdown τεσσάρων εβδομάδων στην Αγγλία. Ωστόσο, η έρευνα δημοσιοποιήθηκε για πρώτη φορά την Παρασκευή. Τέλος, ο αριθμός R για τον Covid-19 στην Αγγλία είναι 1.1-1.3, δηλαδή κατά μέσο όρο 10 άτομα θα μολύνουν με κορωνοϊό 11-13. Η αύξηση των κρουσμάτων στην Αγγλία είναι 2-4% την ημέρα.

Wondershare WW ZTE Many GEOs

Στην Ελλάδα από το Σάββατο ισχύει πλήρες lockdown, καθώς οι έξοδοι γίνονται με SMS και οι μετακινήσεις απαγορεύονται 21:00-05:00. Οπότε τι μας μένει; Το gaming και το Internet. Άραγε θα έχουμε και εμείς δωρεάν games, δεδομένα και υπηρεσίες streaming; Αν κάνει η Αγγλία την αρχή…ποιος ξέρει, μπορεί να ακολουθήσουν κι άλλες χώρες.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram