Έτοιμο το Libra το κρυπτονόμισμα του Facebook… κάνει το ντεμπούτο του τον Ιανουάριο!?!?

Έτοιμο να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του από τον Ιανουάριο είναι το κρυπτονόμισμα του Facebook το Libra, όπως αναφέρουν σήμερα Παρασκευή οι Financial Times, σύμφωνα με τρεις πηγές με γνώση επί του θέματος.

Η Ένωση Libra με έδρα τη Γενεύη, η οποία θα εκδώσει και θα επιβλέπει το νόμισμα, σχεδιάζει να λανσάρει ένα ενιαίο ψηφιακό νόμισμα που θα υποστηρίζεται από το δολάριο, αναφέρει το δημοσίευμα των FT, επικαλούμενο μία από τις πηγές.

Το Libra, που παρουσιάστηκε από το Facebook πέρυσι, εμφανίσθηκε με νέα μορφή, αφού οι ρυθμιστικές αρχές και οι κεντρικές τράπεζες σε όλο τον κόσμο εξέφρασαν ανησυχίες ότι θα μπορούσε να διαταράξει την οικονομική σταθερότητα και να διαβρώσει την κυρίαρχη εξουσία των χρημάτων.

Η Ένωση Libra, της οποίας το Facebook αποτελεί ένα από τα 27 μέλη, επιδιώκει να προχωρήσει με τη ρυθμιστική αρχή των αγορών της Ελβετίας, για να εκδώσει μια σειρά από stablecoins που θα υποστηρίζονται από μεμονωμένα παραδοσιακά νομίσματα, καθώς και ένα token που θα βασίζεται σε stablecoins συνδεδεμένα σε νομίσματα.

Ωστόσο, σύμφωνα με το νέο σχέδιο, τα άλλα νομίσματα, καθώς και το σύνθετο, θα εισαχθούν αργότερα, σύμφωνα με τους FT.

Τα stablecoins έχουν σχεδιαστεί για να αποφεύγουν την αστάθεια των κρυπτονομισμάτων όπως το bitcoin, καθιστώντας τα θεωρητικά πιο κατάλληλα για πληρωμές και μεταφορές χρημάτων.

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα