Έξτρα αχτύπητες 11/11 προσφορές από την Tronsmart και για τις 12/11!

Μοίρασε την γνώση...

Η Tronsmart συνεχίζει τις φανταστικές της προσφορές για τις 11/11! Γράψαμε σε προηγούμενο άρθρο τις μεγάλες εκπτώσεις της Tronsmart για την σημερινή μέρα. Τώρα επανερχόμαστε με νέες προσφορές που ισχύουν μέχρι και αύριο 12/11! Έχουμε και λέμε λοιπόν:

 

T6 Plus Bluetooth Ηχείο: Κανονική τιμή 49,99 USD, Άμεση έκπτωση: 1 USD, Έκπτωση από κουπόνι: 1 USD Έκπτωση από κωδικό: 5USD (Ο κωδικός είναι 1111RUSAVE5). Τελική τιμή: 42,99 USD. Για αναλυτική παρουσίαση του ηχείου πατήστε εδώ.

T2 Plus Bluetooth Ηχείο: Κανονική τιμή 25,89 USD Έκπτωση από κωδικό: 2 USD (Ο κωδικός είναι 1111RUSAVE2). Τελική τιμή: 23,89 USD. Για αναλυτική παρουσίαση του ηχείου πατήστε εδώ.

Groove Bluetooth Ηχείου: Κανονική τιμή 17,21 USD Έκπτωση από κωδικό: 1 USD (Ο κωδικός είναι 1111RUSAVE1). Τελική τιμή: 17,21 USD. Για αναλυτική παρουσίαση του ηχείου πατήστε εδώ.

Επιλέξτε αποστολή των παραγγελιών σας από τις αποθήκες της Πολωνίας, για άμεση παραλαβή σε πέντε (5) μέρες, χωρίς χρεώσεις τελωνείου.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Only the best toys for the best boys! Επιμέλεια κειμένου: Renata Dermati. [email protected]

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com