Φαίνεται ότι θα τα καταφέρει τελικά ο Donald Trump ν’ αποκλείσει από τις ΗΠΑ τις εφαρμογές TikTok και WeChat!

Μοίρασε την γνώση...

Ο Robert O’Brien, Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας (NSA) των ΗΠΑ δήλωσε πρόσφατα ότι οι προσπάθειες της κυβέρνησης Trump να απαγορεύσουν τις δημοφιλείς εφαρμογές κινέζικων μέσων κοινωνικής δικτύωσης όπως το WeChat και το TikTok θα «επιτύχουν» τελικά.

banner

Για όσους δεν το γνωρίζουν, ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ εργάζεται ενεργά για να περιορίσει τις κινεζικές πλατφόρμες κοινωνικών μέσων στις ΗΠΑ. Ο λόγος πίσω από αυτό ήταν η εθνική ασφάλεια, αλλά η απόφαση απαγόρευσης τέθηκε σε αναστολή λόγω δικαστικών αποφάσεων. Συγκεκριμένα, οι χρήστες του WeChat και του TikTok υποστήριξαν επίσης ότι η απαγόρευση οφείλεται μόνο στην πολιτική του έτους των εκλογών και όχι σε έναν πραγματικό κίνδυνο βάσει ασφάλειας, σύμφωνα με μια έκθεση του Bloomberg.

Σύμφωνα με τον Robert O’Brien, “Κοιτάμε τώρα – αυτές οι δικαστικές υποθέσεις βρίσκονται σε εξέλιξη, οπότε η ομοσπονδιακή κυβέρνηση θα περιμένει και θα δει τι θα μας πούνε τα δικαστήρια μας, τι θα μπορούμε ή δεν θα μπορούμε να κάνουμε σε σχέση με αυτές τις απαγορεύσεις. Πιστεύω ότι τελικά θα επιβληθούν οι απαγορεύσεις με την εξουσία του προέδρου σε αυτές τις εφαρμογές. Και νομίζω ότι ακόμη και αν υπάρξει αλλαγή στη διοίκηση, αυτές οι απαγορεύσεις θα πραγματοποιηθούν. ”

Google news

Είναι ενδιαφέρον ότι ο εκλεγμένος Πρόεδρος Joe Biden πρόκειται να αναλάβει το αξίωμα στις 20 Ιανουαρίου 2020 και υποσχέθηκε να επανεξετάσει την κατάσταση σχετικά με τον κίνδυνο ασφάλειας που θέτει η εφαρμογή TikTok. Επιπλέον, η διοίκηση θα εξετάσει επίσης άλλες τις κινεζικές εταιρείες που έχουν δημοφιλείς εφαρμογές στις ΗΠΑ “που λαμβάνουν πολλά δεδομένα από τον αμερικανικό λαό”, πρόσθεσε ο O’Brien. “Ρίχνουμε επίσης μια ματιά σε αυτές τις εφαρμογές και ενδέχεται να υπάρξει κάποια ενέργεια. Θα πρέπει να δούμε τι θα αποφασίσει να κάνει ο πρόεδρος. ” Παρόλα αυτά, είναι ακόμη πολύ νωρίς για να πούμε πώς θα κυλίσει η κατάσταση και θα πρέπει να περιμένουμε για περαιτέρω ανάπτυξη για να γνωρίζουμε με βεβαιότητα.

Redmagic WW banner

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr. 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram