H Amazon πρέπει να τα “σκάσει”!!!!

«Κάντε την Amazon να πληρώσει». Αυτό το μήνυμα παρέδωσαν τα συνδικάτα των Βρυξελλών στις εγκαταστάσεις της εταιρίας.

Ζητούν από την Ε.Ε. και τις εθνικές κυβερνήσεις να διασφαλίσουν ότι η Amazon θα δίνει αξιοπρεπείς μισθούς στους εργαζομένους της, θα πληρώνει δίκαιους φόρους και θα τηρεί τους περιβαλλοντικούς κανόνες.

Στην επιστολή αναφέρεται ότι «κατά την διάρκεια της πανδημίας η Amazon καθώς έγινε εταιρία του τρισεκατομμυρίου με τον ιδιοκτήτη της Τζέφ Μπέζος να γίνεται ο πρώτος παγκοσμίως με προσωπική περιουσία 200 δις δολαρίων. Ταυτόχρονα οι υπάλληλοι της Amazon στις αποθήκες ρισκάρουν την ζωή τους ως απαραίτητο προσωπικό κι αντιμετωπίζουν απειλές κι εκφοβισμούς αν μιλήσουν για τα δικαιώματά τους και δίκαιους μισθούς».

«Χρειαζόμαστε την στήριξη των κυβερνήσεων σε όλον τον κόσμο να διασφαλίσουμε ότι η Amazon πληρώνει. Ε.Ε. και Κομισιόν έχουν ρόλο-κλειδί σε αυτό. Γι αυτό είμαστε εδώ. Θέλουμε να πιέσουμε ώστε να διασφαλίσουμε μία δίκαιη πρακτική από την Amazon σε μισθούς, στο περιβάλλον και φόρους για στήριξη της κοινωνίας», τόνισε ο Όλιβερ Ρέτινγκ, περιφερειακός γραμματέας της UNI-EUROPA.

«Έχουμε διαδηλώσεις κι απεργίες σε τέσσερις ηπείρους, σε πάμπολλες πόλεις ανά τον κόσμο», συμπληρώνει η Άξελ βαν Βίνσμπεργκε, της “Progressive International”

2.500 υπάλληλοι στην Γερμανία ξεκίνησαν απεργία την Πέμπτη διάρκειας τριών ημερών για να χαλάσουν την φιέστα της Μαύρης Παρασκευής.

Η εταιρία διατείνεται ότι προσφέρει εξαιρετικούς μισθούς, προνόμια και ευκαιρίες καριέρας σε σύγχρονα εργασιακά περιβάλλοντα.

Ανακοίνωσε την διανομή μπόνους τα Χριστούγεννα στο προσωπικό σε Βρετανία και Ηνωμένες Πολιτείες λόγω της αύξησης των διαδικτυακών πωλήσεων στην διάρκεια της πανδημίας.

Τα lockdown ανά τον κόσμο που έφεραν και το κλείσιμο μαγαζιών ακόμη και αλυσίδων καταστημάτων κατά διαστήματα απογείωσε τις διαδικτυακές παραγγελίες.

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

 

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα