Η Apple παραδέχεται το πρόβλημα της “πράσινης οθόνης” στα iPhone 12! Πως θα διορθωθεί!?

Κάθε νέα γενιά iPhone αντιμετωπίζει προβλήματα, λίγα ή πολλά, αλλά φαίνεται πιο δύσκολο να πάρει τη σειρά iPhone12 φέτος. Αφού αντιμετώπισε προβλήματα όπως η διάρκεια ζωής της μπαταρίας και το κακό σήμα, το iPhone 12, το οποίο κυκλοφόρησε στην αγορά για λιγότερο από ένα μήνα, αντιμετωπίζει τώρα ένα νέο μεγάλο πρόβλημα – “πράσινη οθόνη”.

Σύμφωνα με τα σχόλια ορισμένων χρηστών μέσω πολλαπλών καναλιών, η οθόνη της νέας σειράς Apple iPhone 12 εμφανίζεται “πράσινη” όταν η φωτεινότητα είναι χαμηλή. Κρίνοντας από τα προβλήματα και τις εικόνες που δημοσιεύτηκαν από χρήστες, φαίνεται τελικά ότι όταν η φωτεινότητα της οθόνης έχει ρυθμιστεί στο 90% περίπου ή χαμηλότερα, μπορείτε πράγματι να δείτε ότι η οθόνη έχει ένα πιο εμφανές πράσινο φαινόμενο σε ένα σκοτεινό περιβάλλον.

Ορισμένοι χρήστες είπαν ότι αντιμετώπισαν αυτό το πρόβλημα στα iOS 14.1, iOS 14.2, ακόμη και στις δύο πρώτες δοκιμαστικές εκδόσεις iOS 14.3, και η συχνότητα και η διάρκεια του προβλήματος διαφέρει από άτομο σε άτομο.

Η Apple εξέδωσε μία επίσημη απάντηση αναφορικά με το πρόβλημα αυτό. Έτσι αναφέρει ότι πράγματι υπάρχει ένα μικρός αριθμός χρηστών που αντιμετωπίζουν αυτή και την κατάσταση και η εταιρεία έχει ξεκινήσει να το ερευνά.

Ταυτόχρονα, η Apple έχει συμβουλεύσει τους τεχνικούς να αποφύγουν την παροχή υπηρεσιών σε iPhone που επηρεάζονται από αυτό, τουλάχιστον για τώρα, και ενημερώνει τους πελάτες να ενημερώσουν τα iPhone τους με την τελευταία έκδοση iOS. Όπως ανέφερε η εταιρεία, το ζήτημα θα επιλυθεί μέσω ενημερώσεων συστήματος στο μέλλον.

Κρίνοντας από την τρέχουσα απάντηση της Apple, το πρόβλημα δεν φαίνεται να είναι σε επίπεδο υλικού. Εάν συμβαίνει αυτό, οι χρήστες που έχουν το πρόβλημα μπορεί να ανακουφιστούν λίγο. Σε τελική ανάλυση, το πρόβλημα που μπορεί να λυθεί μέσω ενημερώσεων συστήματος δεν είναι πολύ μεγάλο.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα