Η Cisco κλείνει σοβαρές ευπάθειες του WebEx

Η Cisco έκλεισε σήμερα, 3 σοβαρά κενά ασφαλείας στην πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης WebEx. Μέσω αυτών, τρίτα μέρη μπορούσαν να συνδεθούν σε τρέχοντα WebEx sessions σαν κρυφοί συμμετέχοντες, που ενώ δεν φαίνονται στους συνδεδεμένους χρήστες, έχουν πρόσβαση σε εικόνα, ήχο και αρχεία.

Επιπλέον ακόμα και μετά την αποβολή τους από τους διαχειριστές του meeting, είχαν την δυνατότητα αμφίδρομου ήχου και πρόσβαση στα email και διευθύνσεις IP των υπολοπιπων μελών του meeting.
Οι ευπάθειες εντοπίζονται στα Cisco Webex Meetings και Cisco Webex Meetings Server και υπάρχουν διαθέσιμες αναβαθμίσεις από την Cisco.

Join a Webex meeting as a ghost without being seen on the participant list with full access to audio, video, chat, and screen sharing capabilities (CVE-2020-3419)

  • Stay in a Webex meeting as a ghost after being expelled from it, maintaining audio connection (CVE-2020-3471)
  • Gain access to information on meeting attendees – including full names, email addresses, and IP addresses – from the meeting room lobby, even without being admitted to the call (CVE-2020-3441)

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpa[email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα