Η G-SHOCK μόλις κυκλοφόρησε 5 στιβαρά ρολόγια που κοστίζουν…ελάχιστα χρήματα?!?!

Η εποχιακή σειρά ρολογιών της G-SHOCK συμπληρώνεται μέσω δύο θεματικών συλλογών, οι οποίες περιλαμβάνουν ανθεκτικά και κλασικά ρολόγια, τα οποία εκτός από όμορφα, έχουν προσιτή τιμή και μπορούν να ανταποκριθούν ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες.

Η πρώτη συλλογή είναι η “Earth Tone Color Series”, στην οποία προστέθηκαν τα μοντέλα GA2110ET-2A και GA2110ET-8A. Τα δύο νέα μοντέλα δεν διαθέτουν τις συνηθισμένες μπεζ και καφέ αποχρώσεις που σχετίζονται με τον τίτλο της συλλογής, αλλά ένα σκούρο μπλε και γκρι χρώμα που σύμφωνα με την μάρκα παίρνουν έμπνευση από οργανικές πηγές, όπως το νερό και η πέτρα.

Τα δύο μοντέλα διαθέτουν την οκτάγωνη στεφάνη και τους δείκτες με Neobrite που έχουν τα υπόλοιπα μοντέλα της συλλογής, με την διαφορά έχουν ελαφρώς πιο λεπτή κάσα, ενώ η απόχρωση σε κάθε ένα έχει εφαρμοστεί στο καντράν, την κάσα και το λουράκι.

Η δεύτερη συλλογή είναι η “Utility Marble”, η οποία περιλαμβάνει τα αναβαθμισμένα μοντέλα GA2000WM-1A, GA700WM-5A και DW5600WM-5. Στα τρία μοντέλα χρησιμοποιήθηκε η τεχνολογία χύτευσης ρητίνης μικτού χρώματος, έτσι ώστε να δημιουργηθούν ζωντανές αναπαραστάσεις γεωλογικών σχηματισμών πάνω στη κάσα και το λουράκι κάθε ρολογιού.

Όλα τα νέα μοντέλα Earth Tone και Utility Marble είναι διαθέσιμα ιστότοπο της G-SHOCK εδώ και σε επιλεγμένους εμπόρους λιανικής. Η τιμή τους ανέρχεται σε 110 δολάρια, εκτός από το μοντέλο Utility Marble GA2000WM-1A, το οποίο κοστίζει 130 δολάρια.

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα