Η Google πρόσθεσε σιωπηλά ένα νέο κουμπί στο Android Auto που θα το λατρέψετε σίγουρα!

Μοίρασε την γνώση...

Δυστυχώς, πάρα πολλοί χρήστες, έχουν αναφέρει ένα μειονέκτημα κατά τη χρήση του Βοηθού για να ξεκινήσει η αναπαραγωγή ενός συγκεκριμένου τραγουδιού στο Android Auto, εάν υπάρχουν πολλές εκδόσεις του ίδιου κομματιού, το Android Auto παίζει μόνο ένα από αυτά τυχαία, οπότε δεν υπάρχει τρόπος να επιλέξετε τη μελωδία που πραγματικά θέλετε να ακούσετε.

Αυτό ισχύει όχι μόνο για τη Μουσική YouTube, η οποία είναι πλέον η προτεινόμενη εφαρμογή μουσικής της Google για χρήστες Android Auto, αλλά και για τις υπόλοιπες συσκευές αναπαραγωγής, συμπεριλαμβανομένων των Spotify, Deezer και άλλων.


Ουσιαστικά, ο Βοηθός Google αρχίζει να παίζει την έκδοση του κομματιού που θέλει, χωρίς να σας δίνει την επιλογή να επιλέξετε άλλο.

Αυτό αντιμετωπίζεται τώρα με ένα νέο κουμπί “Αποτελέσματα αναζήτησης” που εμφανίζεται σε συσκευές αναπαραγωγής μουσικής που εκτελούνται σε Android Auto, όπως ανακαλύφθηκε πρόσφατα από τον προγραμματιστή της εφαρμογής προσαρμογής Extras για AA.


Όταν πατήσετε αυτό το κουμπί σας, θα σας μεταφέρει σε μια σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης που εμφανίζει τα τραγούδια που ταιριάζουν με την αναζήτηση που μόλις εκτελέσατε χρησιμοποιώντας μια φωνητική εντολή μέσω του Βοηθού Google. Έτσι θεωρητικά, εάν υπάρχουν πολλές εκδόσεις του ίδιου τραγουδιού, μπορείτε απλώς να πατήσετε μία για να αρχίσετε να την ακούτε.

Τα καλά νέα είναι ότι το κουμπί φαίνεται να είναι ενσωματωμένο σε επίπεδο Android Auto, πράγμα που σημαίνει ότι δεν είναι αποκλειστικό για μια συγκεκριμένη εφαρμογή. Λοιπόν, αυτή τη στιγμή, θα πρέπει να εμφανίζεται σε όλες τις συσκευές αναπαραγωγής μουσικής όπου μπορείτε να πραγματοποιήσετε αναζήτηση με τον Βοηθό Google, συμπεριλαμβανομένης της Μουσικής YouTube, του Spotify και του Deezer.

Αναφορές λένε ότι δεν έχει εμφανιστεί ακόμα σε όλους τους χρήστες, οπότε υποθέτω ότι είναι μέρος μιας σταδιακής διάθεσης σε χρήστες σε όλο τον κόσμο. Περιττό να πω, εάν δεν μπορείτε να το δείτε ακόμα, απλώς δώστε του μερικές ακόμη μέρες και ελέγξτε ξανά.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com